Již nějakou dobu si vrabci cvrlikají na střeše, že čerstvý vítěz novácké reality show Martin Složil sbalil okatou herečku Bokovou. Po svém triumfu a výhře 2,5 milionu korun totiž přiznal, že není sám, ale je zamilovaný. „Jmenuje se Jenůfka,“ prozradil ale jen tajemně.

Vzhledem k tomu, že jméno Jenovéfa není zas tak obvyklé, bylo ale poměrně jasné, že jde právě o herečku známou z pohádky Kdyby byly ryby či filmů Jak se zbavit nevěsty, Fotograf či Rodinný film. Boková sice zatím vztah oficiálně nepotvrdila, ovšem prozradily ji snímky z dovolené na Korfu. 

Na jedné z nich totiž zachytila také Martina a k fotce připsala na Instagram vtipný popisek: „V džungli!“ Zřejmě tak surfař exotiky během účasti v soutěži neměl ještě dost, a tak se i v Řecku hned žene k palmám a všemu možnému roští, aby si připadal jako doma.

Mladší sestra Kristýny Liška Bokové (36) sice světlovlasého muže vyfotila jen zezadu, stejně se bylo díky jeho svalnatým zádům na co dívat. Navíc neošálila ani své fanoušky na sociálních sítích. Dotazy na fešáka sice nechala bez odpovědi, v komentářích už kdosi uhodl, že jde právě o Martina.

VIDEO: Ukázka z Robinsonova ostrova: Zina málem usekla mačetou hlavu soutěžící!

Fotogalerie
33 fotografií