„No co vám budu... To mi takhle jednoho dne zavolala Česká televize a já rychle, až bych řekla spíš zbrkle, vyhrkla ‚ano‘. No a od tý doby nespím. Strachy!“ odhalila na Instagramu Veronika Arichteva(32) ohledně své účasti v taneční soutěži.

Herečka známá svým humorem se navíc dost sebekriticky zhodnotila jako pořádné dřevo. „Těžko zvládám střídat pravou a levou při chůzi, natož s hudbou. Obávám se, že pohyby v mém podání StarDance ještě nezažila,“ smála se představitelka Magdaleny z První republiky.

Ovšem těžko říct, jestli se jí podaří trumfnout nezapomenutelné výkony prkenného Lukáše Pavláska (39) z předminulé řady. Do parády si ji přece jen vzal zkušený tanečník Michal Necpál.

Ten v roce 2008 tančil s modelkou Janou Doleželovou (36), v sedmé řadě pak po parketu protáčel zpěvačku Leonu Machálkovou (51) a o rok později zase velmi vnadnou Miluši Bittnerovou (40). „Michale, neboj, budu hodná. Určitě. První tejden,“ slíbila na sociální síti tanečnímu partnerovi Veronika známá i z prvních dílů Ordinace v růžové zahradě.

VIDEO: Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chystá se založit rodinu

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chystá se založit rodinu 

 

Fotogalerie
32 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva