„Zatím jsme se nepotkali. Sám nevím, jaké to bude,“ promluvil v primáckém TopStaru o setkání s bývalými kolegy z kapely Malátný, který loni v listopadu uveřejnil prohlášení, že v Chinaski po letech končí hned čtyři členové – trumpetista Petr Kužvart, saxofonista Štěpán Škoch, baskytarista Ondřej Škoch a bubeník Ota Petřina mladší alias Marpo (33).

Zůstal tak jen on spolu s kytaristou a autorem mnohých písniček Františkem Táborským (44) a ostatní už nahradil jinými muzikanty, s nimiž teď vystupuje dál pod jménem Chinaski. Asi by se nikdo nedivil, kdyby mu vyhazov měli původní členové za zlé. Michal se jich ale kvůli tomu stranit nehodlá. „Rozhodně se nikomu vyhýbat nebudu. Sám jsem zvědav,“ vysvětlil s tím, že ke střetu tváří v tvář se už schyluje.

„Dneska možná potkám našeho basáka, protože naše dcery mají společného učitele piana a dnes mají přehrávky,“ prozradil dvojnásobný otec s tím, že je přece jen trochu nervózní. „Snad nedojde na pěsti, ale ani to se nedá vyloučit. Třeba to v někom za ten půlrok uzrálo, že mi musí napálit, abychom byli srovnaní,“ smál se. „Ale já jsem chodil pár let na box, takže já se umím bránit.“

I když si tak loňským rozhodnutím dost zkomplikoval život a s novou partou ještě není úplně v harmonii, rozhodně ničeho nelituje. „Počítal jsem s tím, že tou změnou můžu kapelu poslat i ke dnu. Ale říkal jsem si, že to za to stojí. Riskli jsme to a zatím to vychází,“ dodal v TopStaru frontman.

VIDEO: Malátný s „překopanými“ Chinaski: Mám s novou partou trému!

Video
Video se připravuje ...

Malátný s „překopanými“ Chinaski: Mám s novou partou trému! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
50 fotografií