Spekulace o tom, že by mohla být brunetka jen necelý měsíc od svatby s Harrym (33) v požehnaném stavu, se vyrojily už dříve, když se Meghan po boku manžela objevila na veselce neteře jeho zesnulé maminky, princezny Diany (†36). Oblékla totiž poměrně volné světlé šaty s modrým vzorem.

Nyní zvolila model, který je tomu předchozímu střihem až nápadně podobný. Tím všechny dohady ještě rozvířila. V bílém modelu s černým páskem od oblíbené značky Givenchy ale v tradičním průvodu kočárů doslova zazářila. Nevynechala ani ladící klobouček, jak jí předepisuje královská etiketa. 

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Proč ale tak náhle změnila svůj vkus a začala si libovat ve volnějším oblečení? Vždyť její svatební šaty (rovněž od Givenchy) na konci května byly poměrně dost upnuté a ani předtím si bývalá herečka ve vzdušných oděvech nijak zvlášť nelibovala. Je snad tedy opravdu těhotná? To by si s Harrym tedy opravdu pospíšili!

Ale nebylo by divu vzhledem k Meghanině věku a k faktu, že v královské rodině je poslední dobou dětí jako smetí. Nejenže na konci dubna vévodkyně Kate (36) porodila třetího synka Louise a její sestra Pippa (34) zase prvního potomka nosí v bříšku. Navíc se svět právě dozvěděl, že královna Alžběta II. (92) se dočkala už sedmého pravnoučete, jelikož její vnučce Zaře (37) a jejímu manželovi Mikeovi Tindallovi (39) se narodila dcerka.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
97 fotografií