Na rozdíl od starší sestry, která se provdala do královské rodiny, si musí Pippa některé věci obstarat a nakoupit sama. Minulý týden ji proto fotografové nachytali v obchodě se starožitnostmi v ulici Pimlico Road v londýnské čtvrti Chelsea.

Těžko říct, co tam sháněla, ale možná už by měla brunetka spíše zavítat do obchodů s oblečením či výbavou pro miminko. I když času má asi ještě dost, jelikož termín porodu má zřejmě až letos v říjnu, alespoň podle toho, co Pippa nedávno prozradila: „Měla jsem štěstí, že mám za sebou ultrazvuk ve 12. týdnu,“ odtajnila.

Kromě toho přiznala, že zatímco Kate si během svých tří těhotenství dosyta »užila« nepříjemných nevolností, ona sama ničím takovým netrpěla. „Tohle je moje první těhotenství, takže jsem měla strašně moc otázek a cítila jsem, že pořád nebyly nezodpovězené,“ odhalila manželka miliardáře Jamese Matthewse (42), co ji v těhotenství trápí. Řešila hlavně to, zda může i nadále cvičit a sportovat, jak byla zvyklá.

Jelikož jí na postavě záleží, dokonce občas bříško schválně zatahuje, aby bylo menší a posilnilo se. Ovšem to bude pro ni asi čím dál těžší, už teď se totiž začíná pěkně zakulacovat. Zejména v lehkých šatech, které si naposledy oblékla, už se jí břicho dost rýsovalo.

Zatím ale není jasné, jestli se v něm ukrývá chlapeček, nebo holčička. Britské weby už přesto začínají pomalu přemýšlet nad možnými jmény. Klidně by se miminko mohlo jmenovat podle rodičů James či Philippa, nebo po tetičce Kate.

VIDEO: Loni se Pippa vdávala. Podívejte se, jak její veselka vypadala...

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

 

Fotogalerie
67 fotografií