Jako první se za Dádu veřejně postavil Jiří Krampol (80), který ji upřednostnil před Felixem a trval na tom, aby se Dáda dostavila na jeho narozeniny. Dopadlo to tak, že zatímco Dáda byla na oslavě středem pozornosti, Slováček raději nepřišel, aby se s manželkou nemusel setkat. Nebo mu to možná zakázala jeho milenka Gelemová, jak si Dáda myslí.

Na Krampolových narozeninách pak byla magnetem pro pánskou společnost, zaujala zejména Luďka Sobotu (75). Ten se doslova nemohl udržet a Dádu osahával jako malý kluk! Jeho fotografie s rukama na Dádiných stehnech obletěly všechna média, a prý kamarádce dokonce nabízel sex!  

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová - kolega ji obtěžoval. David Turek, Aleš Brunclík

Ještě emotivnější bylo ale setkání Patrasové s Jiřím Pomeje na narozeninách kasina ve Vestci. Královna dětských srdcí ho utěšovala a soucitně hladila po tvářích. Dvojice se pak neudržela a vyměnila si dlouhý přátelský polibek. „Setkání s Jirkou mi vehnalo slzy do očí. Oba za sebou nemáme zrovna jednoduché období. Když jsem viděla, jak se to na něm podepsalo, musela jsem ho pohladit,“ řekla Blesku Dáda. I když se profesně míjeli, lidsky jí bylo kolegy herce líto. „Chtěla jsem, aby věděl, že jsou tu lidi, co ho mají rádi. Tak jsem mu pošeptala pár slov – ta ale neprozradím, protože byla jen pro něj. Snad mu pomůžou...“ dodala Patrasová.

VIDEO: Patrasová a Pomeje: Líbačka před novináři! Co je k sobě táhne?

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Pomeje: Líbačka před novináři! Co je k sobě táhne? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií