Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pětiměsíční holčičku zakousl německý ovčák. Bezbranné dítě napadl ve spánku

Autor: rc - 
17. června 2018
17:00

Tarika George z americké Georgie nechala svou pětiměsíční holčičku v péči jejího spolubydlícího a odešla ven, když se vrátila, našla své dítě mrtvé. Bezbranné dítě zakousl ve spánku německý ovčák, který s nimi žil v bytě.

Jedl s nimi, spal s nimi a na malou Paige dohlížel, když ji maminka nechala v autosedačce. Německý ovčák byl pro pětiměsíční holčičku nejlepší chůvou. Nikdo tedy nedokáže pochopit, co se mohlo v úterý večer stát. Tehdy Tarika George, maminka Paige, nechala svou dcerku v péči jejího spolubydlícího a odešla ven, když se vrátila, šla svou dcerku zkontrolovat a tehdy se jí naskytl hrůzný pohled. Její dcerku zakousl ve spánku pes, který byl jako člen rodiny.

Nikdo neví, co se onoho večera stalo. Spolubydlící dle DailyMail policii vypověděl, že dal dítě spát a sám si šel lehnout do jiného pokoje. „Jedl s námi, spal s námi, následoval nás kamkoliv jsme šli a když jsem ji dala do její autosedačky, tak na ni dohlížel,“ řekla otřesená Tarika George. Pes byl utracen a podle policie nedošlo k žádnému pochybení nikoho v domácnosti.    

VIDEO: Sundej ze mě toho pos**nýho psa! Pitbul se zakousl ženě v metru do nohy a nechtěl ji pustit

europa ( 18. června 2018 05:16 )

effin ( 17. června 2018 19:47 )

 To můžete vyprávět jen idiotům že pes zakousl sám dítě ve spánku 🙄 Za vším hledej člověka a to samé platí i v tomto případě 😎 Zase to bohužel odneslo zvíře 😡

naidka ( 17. června 2018 19:31 )

Jestli to nezavinil ten spolubydlící.

Monikay ( 17. června 2018 18:00 )

Tady asi někdo zapomněl že je to jen zvíře

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání