Kdyby tu nebyly s ním, musel by se z toho zbláznit. Kvůli technickým problémům totiž koncert odstartoval o dvacet minut později. Tím ale všechna smůla neskončila. „Můžete sem někdo jít a upravit ten mikrofon, nedosáhne nám sem kabel,“ přivolával Dan naštvaně techniky a vtipkoval, že si musí všechno dělat sám. Nakonec se domohl jen pobledlého mladíka, který očividně nevěděl, která bije.

Hůlka z toho byl tak rozhozený, že si sem tam popletl i jména účinkujících, které zval na pódium. Navíc hned zkraje zapomněl přivítat i čestného hosta – prezidenta Miloše Zemana (73), na kterého až po hodině koncertu upozornil Michal David (57). Na sebevědomí mu moc nepřidalo ani to, že mnozí diváci nevydrželi až do konce a už z tak poloprázdných balkonů se po čtyřech hodinách trousili domů. Není divu, že očima často bloudil do protilehlé lóže, ve které seděly „jeho holky“.

Ty mu dodávaly optimismus. „Rozárce nedělal moc dobře ten vzduch a tolik lidí kolem, tak nejdřív hrozně brečela, ale nakonec v průběhu koncertu usnula. Jsem moc rád, že tady byly,“ řekl nám dojatý zpěvák. Pro jeho manželku Báru to nebyla záviděníhodná pozice. „Nezlobte se, možná později, teď musím jít nakojit Rozárku,“ odmítla slušně rozhovor Blesku.

Pusu na špacír si při koncertě pustil Hůlkův doprovodný muzikant a dobře se bavil na adresu Karla Gotta (78), a to jenom jeden den po velkolepé show v O2 areně. „Kdyby tady byl Karel, tak by řekl - vychutnej si svůj potlesk mého publika,“ vtipkoval Jiří Březík. Jakmile se ho Hůlka snažil krotit, vytáhl ještě tvrdší kalibr. „Když s námi byl jednou Karel Gott na Královnách popu, tak říkal - Víš, co by bylo nejkrásnější na každý ženský? Já! To se skutečně stalo, to není fór,“ smál se. A Dan vykřikoval, že to poví jeho manželce Ivaně (42).

Fotogalerie
34 fotografií