I když se teď zdálo, že má slavný pár problémy, jejich poslední společný snímek hovoří o opaku. „Úžasná noc, celá o rodinách a vzpomínkách. Hlavně Miami! Oslavujeme USA, Mexiko a Kanadu ve Světovém poháru 2026," napsal David Beckham k fotce, na které je s přáteli a hned vedle něj sedí jeho choť a něžně se k němu tiskne.

Očividně žádná krize nehrozí, což ostatně potvrdil i mluvčí páru, který se nedávno objevil i na královské svatbě prince Harryho (33) a Meghan Markle (36). „Neexistuje žádné prohlášení, žádný rozvod, jen spousta tiché pošty a falešných zpráv ze sociálních sítí. Celé je to velmi bizarní a trapná ztráta času. Ty fámy byly jen spousta s**ček," promluvil již dříve. Sami manželé, kteří se brali v roce 1999 a mají spolu čtyři děti - Brooklyna (19), Romea (15), Cruze (13) a Harper (6), se oficiálně nevyjádřili. 

Spekulace o konci jejich manželství se rozjely poté, co bookmaker Paddy Power pozastavil probíhající sázky na to, kdy se Victoria s Davidem rozejdou, což působilo jako by už snad k nějakému rozkolu došlo a sázka tak ztratila svůj význam.

Všemu nahrál i příspěvek, který na sociální síti nedávno sdílela sama bývalá členka Spice Girls. Zveřejnila fotku s dcerou Harper a k ní připsala: „Ranní mazlení. Spousta lásky. Milujeme tě a moc nám chybíš, Davide." Bývalá fotbalová hvězda byla ale pouze na cestách a z domova se tedy neodstěhovala. 

VIDEO: Jak vypadat jako Victorie Beckham?

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victorie Beckham? Youtube.com/vogue

 

Fotogalerie
63 fotografií