Zamilovanou dvojici totiž fotografové potkali na výstavě aut na Výstavišti v Praze. Společně se ruku v ruce procházeli a zaujatě si prohlíželi jednotlivé vozy. Chvíli se kochali mimo jiné i svatební limuzínou značky Rolls-Royce.

Nakonec se u ní ale nezdrželi, a tak se zřejmě žádná svatba, na kterou by ji mohli využít, nechystá. Ovšem blondýnce pak do oka padl roztomilý fiat. Hned ho svému Italovi ukazovala a on zkušeným pohledem auto prověřil a vyzkoušel si dokonce i to, jak se sedí za volantem.

Zdálo se, že uvažovali o jeho koupi. Ridi pak dokonce oslovil přítomného prodejce a dával mu svou vizitku. Možná že se tak chystá Hunčárovou obdarovat štědrým darem v podobě vlastního auta.

Páreček se seznámil a posléze zamiloval během soutěže StarDance v roce 2016. Předtím Lucie osm let žila s kolegou Janem Onderem (32), který rozchod nenesl moc dobře a rozhodl se s expartnerkou zcela rozvázat desetiletou spolupráci. Teď už ale má novou partnerku, jak na parketě, kde tančí s brunetkou Lucií Sloukovou, tak i v životě. Je totiž šťastně zadaný s herečkou Lumírou Přichystalovou.

VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová: Takhle si užívali v luxusním italském hotelu!

Video
Video se připravuje ...

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu Instagram

 

Fotogalerie
41 fotografií