Borkovec, který se během účasti v SuperStar opil a nestihl nástup před porotu, teď sociální sítě plní fotkami s lidmi, které v soutěži poznal. Hned několikrát se přitom vyfotil s krásnou slovenskou porotkyní. „Děkuji vám za podporu, ale největší díky patří této slečně, Katarince," vysekl jí poklonu a připojil i srdíčko.

Podle jeho slov to vypadá, že v Knechtové našel zalíbení. „Podpora, láska, důvěra, úcta, krása, upřímnost a všechny ty nádherné momenty s tebou! Jde z tebe prostě neskutečná energie a ty oči???" rozepsal se na Instagramu.

„Na castingu jsem nevěděl, kdo je KK, ale teď už vím, že je to ta úžasná holčička, která sedí za tím stolem a usmívá se jak sluníčko!" napsal. „Jsem prostě zamilovaný! Jsi prostě úžasná! Tvůj úsměv mě vždy potěší! Jsi smysl mého života," přiznal dokonce Petr, který už si přitom vyslechl i řeči o tom, že byl v soutěži Slovenkou protežován. Právě díky jejímu rozhodnutí totiž dostal ve finále divokou kartu a probojoval se tak až do TOP 5. Těsně před Superfinále ale vypadl.

VIDEO: Finalista SuperStar Borkovec truchlí! Zamiloval se, ale dala mu košem

Video
Video se připravuje ...

Finalista SuperStar Borkovec truchlí! Zamiloval se do soutěžící, dala mu košem Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Byla její pomoc snad důvodem, že ji teď mladík nedokáže dostat z hlavy? Nebo se snad nechal inspirovat řadou sexuchtivých pánů, kteří teď Katarínu kvůli její podobě s pornohvězdou Christy Mack (27) uhánějí na sociálních sítích a posílají jí nahé fotky.

Ať tak či tak, interpretka písní Spomaľ či Môj Bože zatím nový vztah nepotvrdila. Spíše to vypadá, že o něj nemá zájem a jeho citové výlevy tak zůstanou jen v platonické rovině. Podle zdroje slovenského webu Pluska.sk měl mladík o Katarínu skutečně usilovat a balit ji i na společné párty po SuperStar. Ona ho ale odmítla, zřejmě kvůli věkovému rozdílu, který mezi nimi je.

VIDEO:  SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

 

Fotogalerie
54 fotografií