Nedávno měl narozeninovou oslavu sám Felix, který nakonec svou stále zákonitou manželku Dádu raději vůbec nepozval. Zřejmě proto, aby se nemusela setkat tváří v tvář s jeho mladší milenkou Lucií Gelemovou (35). 

Sama Dáda přiznala, že se snaží vyhýbat společenským akcím, na které jde Slováček s partnerkou. Jenže teď to už vypadalo, že setkání se nevyhne. Jiří Krampol jí totiž osobně předal pozvánku na své narozeniny, i když věděl, že na oslavě má vystoupit právě Felix, který by jistě s sebou rád vyvedl i svou výtvarnici. „Já Felixovi do života nemluvím, tak čekám totéž od něj. Přece si pozvu, koho tam chci mít. Dádu znám od jejích šestnácti let a mám ji rád,“ obhajoval své rozhodnutí oslavenec Jiří.

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie: To byl mejdan! Krampol se Sobotou to…
115 fotografií

Patrasová jeho pozvání přijala a na akci skutečně vyrazila. Její muž z toho podle našich informací nebyl nadšený a celou dobu vůbec nebylo jasné, zda dorazí. Nakonec tedy raději vycouval a odřekl kšeft. Možná že zkrátka nechtěl čelit shledání s manželkou i milenkou zároveň.

Důvodem jeho absence bylo prý oficiálně to, že se právě ten den s Lucií vrátili z dovolené na Krétě (kde se nezapomněli vyfotit u bazénu a pobavit tak celý národ). Saxofonista prý třikrát měnil své stanovisko, zda přijde či ne. Třeba ho jen zmohla cesta domů, ale proč si tedy všechno tolikrát rozmýšlel?

Jiřímu a Hance to ale nemusí být líto, jelikož hostů přišlo i tak dost. Kromě Dády například Luděk Sobota s manželkou, Eva Decastelo, Marie Doležalová, Lucie Černíková, Uršula Kluková, Karel Vágner, Petr Jákl st. či expremiér Jiří Paroubek. Dokonce přišlo také duo Eva a Vašek se svou dcerou Evičkou.

VIDEO: Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
72 fotografií