Moniku v sobotu čekalo poslední představení Funny Girl ve Studiu DVA. „Čeká mě ještě jedno loučení na téhle scéně. 16. června to bude rozlučka s rolí Márie Evy Duarte de Perón v muzikálu Evita," prozradila zpěvačka, která nosí pod srdcem druhého potomka a musí se tak v následujících měsících šetřit.

Sama ostatně roli Funny Briceové považuje za jednu z fyzicky nejnáročnějších úloh v kariéře a s rostoucím bříškem bylo pro ni představení stále složitější. Přesto chtěla dodržet slib, že bude hrát alespoň do června. Už jen kvůli svým kolegům z divadla. „Je tu fantastická banda lidí, mezi nimiž se cítím velice dobře. Jsou milí, vlídní, pohodoví a umí. Bude se mi stýskat, ale maminkovské radovánky jsou na prvním místě," vysvětlovala Absolonová.

Tu tak nyní čekalo emotivní rozloučení s kolegy i diváky během děkovačky. Není divu, že zpěvačku v takové chvíli přemohly slzy dojetí a štěstí, zvlášť když jí na jeviště přišel popřát i její syn Tadeáš (v listopadu mu budou 3), který předtím způsobně seděl v hledišti vedle tatínka Tomáše Horny (37).

Chlapeček se brzy dočká mladšího sourozence, zda půjde o sestřičku, nebo bratříčka, ale zpěvačka a herečka zatím tají. „My to samozřejmě víme, ale ještě nějaký čas si to necháme pro sebe," vykrucovala se. „Ale jednu porodní zajímavost prásknu. Tadeáš se narodil 20. listopadu 2015 a na stejný den, tedy dvacátý listopad mám termín porodu druhého potomka. Kdyby to klaplo, bude to paráda, ovšem když ne, nic se nestane," dodala šťastně Monika, která si přeje hlavně to, aby bylo její miminko zdravé.

VIDEO: Absolonová zpívá pro školku v Keni: Proč se dala na charitu?

Video
Video se připravuje ...

Absolonová zpívá pro školku v Keni: Proč se dala na charitu? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií