O druhém červnovém týdnu se první odstávka vody v Praze objeví v úterý 12. června v Michli. Pracovníci vyrazí do ulic Michelská, U Michelského mlýna a Ve Vilách. Práce tady potrvají od 8:00 do 18:00 hodin.

Ve stejný den vstoupí v platnost třídenní omezení pro některé ulice v Holešovicích. Snížení tlaku vody se projeví na Argentinské, Bubenském nábřeží, Dělnické, Jankovcově, Jateční, Komunardů, Malé Plynární, Na Maninách, na nábřeží Kapitána Jaroše, Ortenově náměstí, Osadní, Partyzánské, Plynární, Poupětově, Přístavní, Přívozní, Sandertově, Stupkově, Tovární, Tusarově, U Garáží, U Městských domů, U Měšťanského pivovaru, U Parního mlýna, U Pergamenky, U Průhonu, U Staré plynárny, U Uranie, U Vody, V Háji, V Přístavu, V Zákoutí, V Závětří, Varhulíkové, Vrbenského, Za Viaduktem a na ostrově Štvanice. Práce tu skončí ve čtvrtek 14. června v 15:00 hodin.

Všechny ostatní plánované odstávky pitné vody PVK hlásí na čtvrtek 14. června. Na Vinohradech se omezení týká ulice Šmilovského, kde budou dělníci přítomni od 7:30 do 15:00 hodin. Suchdol a Sedlec musí s výlukou počítat od 8:00 do 17:00 hodin, výluka se tady dotkne ulic Budyňská, Na Vrchmezí, Při Hranici, Suchdolská, U Nového Suchdola a Výjezdní. Podrobnosti hledejte na webu PVK.