Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Švantnerová u moře: 10 dní u moře, devatero plavek! Stály víc než letenka

/
  • Sexy Švantnerová dráždí u moře: Za plavky dala víc než za letenku!
    9. června 2018 ● 19:52

    Modelka Nikol Švatnerová (25) vyrazila svými půvaby okouzlovat muže v Egyptě. Na desetidenní dovolenou si ale asi musela brát obrovský kufr, aby tam naskládala plejádu svůdných plavek v různých barvách. Za ně přitom utratila skoro 13 tisíc!

  • 1.

    Růžová je nejlepší

    Švantnerová boří mýty o tom, že jednodílné plavky nemůžou být sexy. V bazénu se ukázala v růžovém bláznivém kousku s rozpustilým nápisem Girls (Holky). Dokonce jí k nim ladil i koktejl. „Na plavky jsem úchyl, každý rok si jich pořídím strašně moc,“ prozradila kráska. 

    Cena plavek: cca 640 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram

  • 2.

    Rudá potápěčka

    Jelikož cestovala k Rudému moři, nemohla zapomenout na červené plavky plné bílých kytiček, tentokrát již dvoudílné. Sladila je se šnorchlem a vydala se na průzkum mořských hladin.

    Cena plavek: cca 648 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram

  • 3.

    Opalování po námořnicku

    Své nádherné křivky Nikol vystavila egyptskému slunci, pomazala se olejem a chytala bronz. Oděná byla přitom do námořnických plavek, které jsou k dostání téměř v každém obchoďáku. Pouze si z nich odepnula ramínka.

    Cena plavek: cca 698 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram
     

  • 4.

    Růžová něžnost

    Na čokoládově opáleném tělíčku se modelce krásně vyjímaly i krémově růžové bikiny s háčkovaným zdobením. V nich byly krásně patrné i její perfektně vypracované břišní svaly.

    Cena plavek: cca 1120 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram
     

  • 5.

    Erotické sprchování

    Jelikož si háčkovaný vzorek brunetka vyloženě oblíbila, pořídila si od slovenské značky ještě jeden stejný model plavek, tentokrát však v kanárkově žluté barvě. V tomto modelu si stoupla pod sprchu a podráždila tím nejednoho pána.

    Včetně svého partnera, fotbalisty Patrika Dresslera (26), který sexy snímek pořídil. „Co vám budu povídat, občas se u toho pohádáme. Třeba když zrovna nevidí, že si stíním ty své náznaky břišáků, který tam tak honím,“ odtajnila kráska.

    Cena plavek: cca 1120 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram

  • 6.

    Pamela Anderson

    Další žluté plavky, teď ovšem bez zdobení a se zajímavě zkřížených ramínky, si Česká Miss 2015 oblékla, když se věnovala sportu a pohybu. Dokonce si na chvíli zahrála i na Pamelu z Pobřežní hlídky a u moře juchala se záchranářským kruhem.

    Cena plavek: cca 1300 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram
     

     

  • 7.

    Sexy červená

    Zatímco při focení jiných fotek se Nikol s partnerem poškorpila, tady to vypadá spíše na erotické dusno. Modelka ho totiž dráždila v plavkách s rudými volánky a vykrojenými zády od návrhářka Michaely Ducké a navíc přidala i sexy pózu, při níž vystavila dekolt.

    Cena plavek: cca 1890 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram

  • 8.

    Lovkyně perel

    Jedny z nejdražších modelů si Švantnerová vzala na lov perel. A v luxusních červených plavkách od Calvina Kleina se jí poštěstilo. „Kdo hledá, najde!“ radovala se u snímku, na kterém drží v rukou perlorodku.

    Cena plavek: cca 2560 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram

  • 9.

    Nejdražší retro

    Vůbec nejvíc zaplatila za retro černobílé plavky s barevným vzorečkem a podprsenkou s nepohodlnými kosticemi, které jí ale bujná ňadra udržely na místě.

    Cena plavek: cca 2780 Kč

    Dohromady utratila: 12 756 Kč

    Nikol Švantnerová na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram
    Fotogalerie
    90 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

sensadrak: Tak proč to komentuješ?

(10. 06. 2018 21:34)

janka69: TeplaBuchta - musím ťa sklamať nie som tučibomba - ale ti máš evidentne komplexy

(10. 06. 2018 19:38)

Digitt: Hele ***, co si to ještě nepřipustil.Lakají tě kostlivci co kriple

(09. 06. 2018 23:30)

TeplaBuchta:  Super plavky, krásná postava👍👍 Neee jak všechny ty náctileté prasnice, co jsou teď k vidění na každém koupáku - kýty jak Herkules, třesoucí se řitě, povislý vyžraný pupek přelévající se přes okraj spoďár, cecky jak plácačky na mouchy, celulitida úplné krátery😁😁😁 janka69: NEZÁVIĎ, tučibombo. Nežer jak prase na krmníku, zamakej na sobě a možná na konci léta se už budeš moct vyfotit i jinak než v burce😁

(09. 06. 2018 21:13)

janka69: úplne nepodstatný článok s ďalším hlúpym stvoreným ,čo sa všemožne snaží upútať na seba kúsok pozornosti...do roboty na dvanástku a nech potom dáva foto do novín leda tak z mastnými vlasmi a kruhmi pod očami..

(09. 06. 2018 20:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy