Milovníci jídla v sobotu 16. června zamíří na zámek do Dobřichovic. Už pošesté tady startuje food festival Všechny chutě světa, který láká na nejrůznější cizokrajné dobroty. „I tento rok bude z čeho vybírat, budete moci ochutnat šťavnatý gruzínský šašlik, vietnamskou bun cha, bretaňské palačinky, mexické quesadillas, španělskou paellu, japonské sushi, ruské pirohy, americké hamburgery, africkou samosu, malajskou laksu a další,“ lákají organizátoři na konkrétní jídla.

Hudba, tanec i adrenalin

Debužírování můžete prokládat doprovodným programem, ať už proto, aby vám slehlo, nebo abyste spálili přebytečné kalorie. Pokud vám půjde o slehnutí těžkého žaludku, doporučujeme si užít představení a poslech hudby. „O hudební program se postará skupina Romba hrající balkánskou dechovku. V podobně temperamentním duchu budou následovat kubánské rytmy,“ představují zábavu pořadatelé. Kromě toho bude k vidění tradiční indický tanec, mažoretky a pro nejmenší dvě divadelní vystoupení.

A pro spálení kalorií se vydejte do zdejšího adrenalinového parku, kde si budete moci vyzkoušet obří trampolíny, lezeckou stěnu, houpačku z mostu, nebo se pokusit zkrotit divokého býka. Celý program objevíte tady.

Kdy? V sobotu 16. června
Kde? Zámek Dobřichovice
Vstupné? 100 korun

Fotogalerie
5 fotografií