Monika přišla s novým nápadem, jak si přivydělat a zároveň na sebe zas něčím upozornit. „Novinka, přátelé... Konečně jsem se rozhodla na základě vašich přání a postřehů pořádat 'DEN SE ŠTIČKAMA'. Měl by zahrnoval welcome drink, společné vaření a oběd, bowling s dárečkem pro vítěze, společné focení a jako dáreček společné fotky v rámečku s podpisem a věnováním," láká na svém Facebooku na vskutku nevšední zážitek.

Štiková tedy očividně věří tomu, že díky účinkování v reality show Štiky, je z ní prvotřídní celebrita, kterou všichni obdivují a za její přítomnost by platili i zlatem. „Nepřijdete... nezažijete. Cena 3000 Kč," ocenila sama sebe blondýna a rovnou připojila i email, kde si lidé mohou akci rezervovat. Znovu tím jen dokázala, že nemá absolutně soudnost.

Do podivného byznysu zřejmě zapojila i svou mladší dceru Charlotte (21), ovšem starší Ornellu (25) by zájemci čekali marně. S tou je příšerně rozhádaná a prý už ji dokonce nepovažuje za dceru.

VIDEO: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Stojí ale vůbec někdo o předražené »rande« s televizní rodinkou? Řada lidí se přímo pod příspěvkem do Štik pustila, nebo si z nich rovnou začala dělat legraci. „Co to zase je toto? To někomu dochází prachy a potřebuje se ukázat, aby mohl k snídani jíst kaviárový tousty?" rozčiloval se kdosi. „3000??? Tak to si s nima radši utřu zadek!" Jiní se zase nechali slyšet, že takový den by nechtěli ani zadarmo. 

Dost lidí se také do Moniky pustilo, že se snaží vydělávat na setkávání s fanoušky, což skutečné osobnosti dělají zdarma. Na to měla ale Štiková pohotovou odpověď, v níž se srovnávala se »šéfem« Zdeňkem Pohlreichem (61). „Myslíte, že ty lidi to dělají zadarmo? Jste asi magor," neštítila se urážek.

Ostatně už na obrazovce pravidelně předvádí, že k vulgaritám a řevu nemá daleko. Své odpůrce tak teď usadila podobně. „Takže pro všechny závistivce, magory a nepřátele.....den s celebritou je všude v zahraničí normální. I vy to budete muset rozdýchat. Jste za blbce a ignoranty bez přehledu," setřela všechny blondýna, která kdysi působila také v reality show Tchyně na TV Barrandov.

VIDEO: Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky!

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky! FTV Prima

 

 

Fotogalerie
104 fotografií