Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Falešná učitelka pracovala na Znojemsku 10 let, vyučovala prvňáčky

Základní škola v Hevlíně, kde falešná učitelka pracovala 10 let.
Základní škola v Hevlíně, kde falešná učitelka pracovala 10 let.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: shp - 
7. června 2018
20:51

Ve škole byla oblíbená, děti ji měly rády, ale ona nebyla skutečnou pedagožkou. Na základní škole v Hevlíně u rakouských hranic dělala 10 let třídní učitelku žena, která k tomu neměla oprávnění.

Vyšlo totiž najevo, že její diplom z olomoucké univerzity je falešný. Ředitelka se proto rozhodla ji ze školy vyhodit.

Nebudu se k tomu dále vyjadřovat. Rozhodli jsme se o rozvázání pracovního poměru zatím dohodou,“ řekla TV Nova ředitelka Josefa Omelková.

Podle žáků byla hodná a měli ji údajně rádi i její kolegové „Jako jo, byla v pohodě,“ řekl jeden z mladíků. Není to přitom poprvé, co se podobného zločinu dopustila.

Před 12 lety zfalzifikovala diplom Masarykovy univerzity v Brně, když nastupovala do základní školy ve Znojmě. Obvinění bylo tehdy staženo, když zaplatila ušlou škodu.

Nyní ji opletačky se zákonem čekají nanovo. Za padělání a pozměňování úřední listiny hrozí falešné učitelce až rok vězení.

alzirka235 ( 8. června 2018 20:41 )

Musím ještě dodat, že to, co se ted děje na této škole je děsný. Děti do školy nechtějí chodit, učení je nebaví a na paní učitelku moc vzpomínají. Píší jí přáníčka a malují obrázky a to nejen malé děti. U této učitelky měli děti zastání, pohodu, úsměv a srdce na dlani a to tam unikoho už nemají. Dokonce učila děti dobře mluvit a to je výkon na 1+, kDYBY TEN HLUPÁK, CO TO NA NI PRÁSKL UVAŽOVAL, TAK BY SI TO NECHAL PRO SEBE! Ublížil tak dětem ,ale jí. Je to chudák, jsem při ní!Ty její nápady, zdobila chodby a děti ji nebyly naobtíž!!!At ten blb, se usmaží v pekle, co se jí takto pomstil!!!!mUSÍ MÍT HODNĚŠPATNÉ SPANÍ, JSEM PŘI PANÍ UČITELCE, VŽDY TO BUDE NEJLEPŠÍ UČITELKA !!!!Hodně štěstí paní učitelko, držím pěsti a nezvdávejte to!!!!!

alzirka235 ( 8. června 2018 20:28 )

Co já vím, tak paní učitelka byla jedna z těch, která školou žila, byla dětmi velice oblíbená a měla přirozenou autoritu. Děti naučila číst a psát, počítat velice dobře i bez diplomu. Můžu říct, že kolegině, které ten podělaný diplom mají, tak je strčila do kapsy. Byla to nejlepší učiteka, učila mi obě děti a vím, že jim učení dala do hlavy vždy hravou formou, děti chodily do školy rády a teď už nechtějí. Škoda jí. Zasloužila by metál a ne odejít!!!!Jak někdo napsal, ten diplom by jí měli dát za zkušenosti.

anawip ( 8. června 2018 20:26 )

Zdravim vsechny,jsem rada za Vasi podporu pani ucitelce,ktera byla nejlepsi na cele skole a zadna jina ji nesahala ani po kotniky,jak po strance poradani ruznych skolnich akci,tak umela deti motivovat a vzdy je dokazala nejakou drobnosti odmenit,coz takhle male deti vzdy povzbudi,nehlede na to ze naucila PRVNACKY JAK NEJLEPE MOHLA A RODICE BYLI MAXIMALNE S PANI UCITELKOU SPOKOJENI !!! To ze mela problem uz v predchozim zamestnani je jedna velka LEZ,a nechapu toho kdo se dokaze podivat na sebe do zrcadla.kdyz vi ze je to jen z poloviny pravda... ano nemela diplom,ale ostatni je lez... ja si myslim,ze vetsina z nas udelala v zivote chybu,ktera uz nejde napravit a lituje toho,ale pani ucitelko jste pro nas ucitelka s velkym U,preji Vam hodne sil,protoze je budete potrebovat !!!

flora ( 8. června 2018 09:49 )

Patrně si VŠ nedodělala, ale něco o pedagogioce věděla a na prňáčky stačila. Je to od ní sice hnusný podvod,ale číst a psát děti naučila. Kdyby nebyla blbá a líná, tak si tu VŠ zopákla a je dnes za vodou. Horší je, že nikdo neví kolik falešných doktorů se u nás pohybuje, kteří třeba o medicínu ani nikdy nezavadili..A tady už o písmenka a číslice nejde, ale jde o zdraví.

pidimidi ( 8. června 2018 08:31 )

no jestli se škola neobtěžovala na to přijít dřív, tak po 10letech jsou jistě znát výsledky takového činu - buďto tedy jako nekvalifikovaná učitelka děti poškodila, poud je nic nenaučila anebo je nepoškodila, ale naopak byla dobrá kantorka aj bez peďáku, tak pak bych jí ten diplom dala dodatečně...Dřív se to tak dělalo - prokázala kvality? Prokázala...chyba školy, že si neověřila pravost listiny...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání