„Všem přejeme lásku, protože to je nejvíc," napsal na sociální síť Patrik Vrbovský alias Rytmus a připojil fotku, na níž se vášnivě líbá se svou novou partnerkou, moderátorkou SuperStar 2018.

Svůj milostný vztah s ní už tak očividně nehodlá dál tajit. Naopak dal jasně najevo, jak to mezi ním a Jasminou jiskří. Původně ale dvojice tvrdila, že je mezi nimi jen přátelství. Možná že s vykřikováním své lásky chtěli trochu počkat, hlavně s ohledem na nedávný Rytmusův rozchod s Darou Rolins (45).

Někteří lidé v komentářích mu ostatně jeho sedmiletou známost se zpěvačkou nezapomněli připomenout a rýpnout si, že dlouho po rozchodu netruchlil. Jiní ale hrdličkám přejí štěstí a hlavně pánové pak projevují rapperovi respekt, že sbalil takovou kočku jako Alagič.

Ta ale před deseti lety vypadala úplně jinak a otázka je, jestli by ji tehdy její miláček vůbec poznal. Moderátorka si zřejmě libuje v estetické chirurgii. Oficiálně ale přiznala pouze umělé zvětšení rtů. Stejný zákrok shodou okolností podstoupila i expartnerka Rytmuse Dara.

VIDEO: Takhle Alagič mlžila o nové lásce!

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií