Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejvíc sexy kriminálník má syna s dcerou miliardáře! Chlapeček dostal neobvyklé jméno

Autor: lm - 
7. června 2018
12:59

Jeremy Meeks (34), jemuž se přezdívá »nejkrásnější kriminálník« přivítal na svět prvního společného potomka s miliardářskou dcerkou Chloe Green (27). Snoubenka mu koncem května porodila malého synka. Zamilovaný pár to oznámil na sociální síti. Chlapeček dostal neobvyklé jméno.

"S radostí vám oznamujeme narození našeho krásného malého chlapečka Jaydena Meekse-Greena. Narodil se 29. května 2018. Mamince i dítěti se daří dobře," oznámil zamilovaný pár na Instagramu a připojil snímek malinkatých ručiček miminka.

Chlapec překvapivě nese příjmení obou rodičů, což nasvědčuje tomu, že si miliardářská dcerka nehodlá vzít po svatbě příjmení svého partnera. Dědička impéria TopShop také těhotenství dlouhou dobu tajila a vše přiznala až před několika týdny. Podle zdroje deníku The Sun měla v plánu porodit na své jachtě někde ve Středozemním moři.

"Chloe vždycky snila o tom, že porodí na moři - cítí se tam pohodlně. Chce být sama se svou rodinou a pryč z očí, zatímco si bude zvykat na mateřství - a myslí si, že na jachtě to bude nejlepší," vysvětlil zdroj.

Jeremy a Chloe se nejspíš poprvé potkali loni na filmovém festivalu v Cannes. Společného potomka tak přivítali po zhruba roční známosti. Zamilovaný pár je zasnoubený a během několika týdnů by se měla konat veselka v Monaku. Chystají se na ni i maminka Tina (69) a otec Philip (66), který ale zřejmě k nastávajícímu zeťovi nemá zrovna velkou důvěru. Prý totiž trval na tom, aby svatba byla právě v Monaku, jelikož tam v případě rozvodu platí přísné zákony a Jeremy by tak musel z manželství odejít jen s tím, co mu patřilo už před uzavřením sňatku a co by se ženou vydělal společně.

Vzhledem k jeho kriminální minulosti taková opatrnost není od věci. Navíc Jeremy už má jedno manželství za sebou a zrovna jako gentleman se v něm nepředvedl. Exmanželku Melissu, s kterou má už syna Jeremyho (9), opustil po desetiletém manželství. A to i poté, co na něj žena trpělivě čekala, až se vrátí z vězení.

sores ( 7. června 2018 18:16 )

Holce nedošlo,že si jí vybral záměrně. Nechce makat tak bohatou ženu,že.Je hnusný a ne krásný.Prostě muslim,kriminálník a rozvedený.Být rodičem té holky tak neuvidí ani kačku ať muslim maká a postará se o rodinu. Chudák jeho syn z prvního manželství.

pekaaaros ( 7. června 2018 14:45 )

zvrácenej svět. není divu, že si pak člověk o sobě myslí, že je normální, když je proti současným normám.

ivoadler ( 7. června 2018 14:21 )

No, je to trochu nezvyklé, ale pořád lepší než mít dceru se synem miliardáře. Navíc řada sociálních neduhů se dá vyléčit prachama.

andorea ( 7. června 2018 13:13 )

Není mi jasné, co na něm je jako sexy??? Navíc kriminálník. Věřím, že tchán miliardář musí z takového zeťáka skákat radostí..

Zobrazit celou diskusi