„Do smrti dobrý,“ okomentoval vtipně herec Petr Buchta (33), známý také ze seriálů Ulice či Dobří sousedé, fotku na Instagramu. Na ní je v hospodě spolu s kolegyní Klárou Cibulkovou (42), kterou v seriálové Ordinaci nemilosrdně zabil.

Ta nejenže vedle něj s úsměvem pózovala, ale dokonce mu vlepila i přátelskou pusu. Ve skutečnosti tak mezi nimi očividně žádná nevraživost nepanuje. „No, tak to je černý humor,“ ocenila dokonce jejich setkání v komentářích jedna fanynka.

VIDEO: Přestřelka v Ordinaci. Takhle zastřelili Hanákovou!

Video
Video se připravuje ...

Přestřelka v Ordinaci. Takhle zastřelí Hanákovou! TV Nova

U piva shodou okolností fotografové nachytali i Radima Fialu (48), jenž v seriálu hraje Petra Hanáka, manžela zesnulé Andrey alias Kláry Cibulkové. „Seděl s kamarády na zahrádce pražské Malostranské besedy a očividně mu chutnalo,“ prozradil pro Aha! jeden z kolemjdoucích, který si všiml, jak herec zahání žízeň zlatavým mokem a zapíjí úmorné vedro.

„Tím, že pocházím z Moravy, tak mám vztah k alkoholu poměrně kladný, protože na Moravě je alkohol součástí kultury,“ netají se Fiala s tím, že se coby rodák z Brna rád občas napije. „Nikdy jsem s ním ale neměl problém. Nikdy jsem si neříkal, že bych měl ubrat,“ dodal. Ovšem v rámci děje už několikrát alkoholu propadl a bojoval se závislostí, která ho na čas dostala až na ulici.

„Ta hranice je tak tenká, že nevíte, na které straně jste. Bavíme se o milimetrech,“ vysvětluje Radim, který si díky seriálu uvědomil, že s pitím by to raději neměl přehánět. Teď ale seriálovému doktorovi hrozí, že do toho zase spadne kvůli žalu ze smrti své ženy. „Nevím, co bude s Petrem Hanákem, teď bude asi truchlit. Doufám, že nezačne zase pít…“ strachuje se i Cibulková, která smrtí lékařky Andrey seriál definitivně opustila.

VIDEO: Ordinace se loučila s největší hrdinkou seriálu. Jak Andrea Hanáková umírala?!

Video
Video se připravuje ...

Ordinace se loučí s největší hrdinkou seriálu. Andrea Hanáková umírá! TV Nova

 

 

 

 

Fotogalerie
51 fotografií