Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vražda stařenky (†100), která přežila holocaust: Policie má podezřelého!

Stoletou stařenku přepadl neznámý zločinec: Seniorka skončila se zlomeným krkem
Stoletou stařenku přepadl neznámý zločinec: Seniorka skončila se zlomeným krkem  (Autor: Police Derbyshire)
Autor: lm - 
7. června 2018
10:52

Hyena, která kvůli kabelce zlomila bezbranné stařence (†100) krk, byla zadržena! Policie oznámila, že zatkla 39letého muže, kterého viní z přepadení a vraždy.

K hrůznému útoku došlo 28. května na předměstí anglického města Derby. Lupič bezbrannou stařenku přepadl, zrovna když šla do kostela. Zezadu ji surově povalil na zem, přičemž žena upadla tvrdě přímo na obličej a zlomila si krk. Nemilosrdný pachatel jí poté vyrval kabelku a dal se na útěk. Zraněná stařenka se ještě z posledních sil zvládla doplazit do kostela a přivolat pomoc. Po několikadenním boji o život v nemocnici ale bohužel podlehla.

Příběh o brutálním přepadení obletěl celou Velkou Británii. Den po smrti stařenky policie oznámila, že konečně zadržela možného pachatele. Zatčen byl 39letý muž, který je podezřelý z loupeže a vraždy. Zadržený putoval rovnou do vazby, kde ho čeká výslech.

Zofija Kaczan se narodila v Polsku, po druhé světové válce, při které byla donucena pracovat v nacistické továrně, ale odešla s manželem do Anglie. Její muž umřel před 10 lety a stařenka zůstala na vše sama, protože neměli děti. Sousedé ji měli velmi rádi a útok otřásl celou místní komunitou. Stovku oslavila žena teprve minulý měsíc a popřát jí přišlo mnoho přátel a známých.

TrojanSlovakia ( 7. června 2018 14:47 )

 Keby ušla do Ruska ešte by žila.

jonn ( 7. června 2018 11:29 )

Kdo to byl , cikán černý cikán .

hackoff ( 7. června 2018 11:12 )

jak by rekli muslimsky starosta Londyna nebo britsky muslimsky ministr vnitra, museji si britove zvykat. uz tam jsou a uz je nemuzou vypakovat. znicili si vlastni zemi kvuli touham neomarxistu po naplneni jejich vlhkeho snu o multikulturalismu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání