Popová hvězda, která se má o víkendu účastnit fotbalového zápasu na charitativní účely, se v hotelu Mandarin Oriental Hyde Park v londýnském Knightsbridge ubytovala i se svou manželkou, herečkou Ayou Field (39). Bohužel místo klidného pobytu je čekal rychlý útěk.

Nejprve začal prý Robbie něco tušit, když vyšel na balkon hotelového pokoje. „Šel jsem na balkon a podíval jsem se nahoru. A tam se prostě valilo spousta kouře,“ prozradil na Instagramu.

„Šel jsem zpátky dovnitř a řekl jsem: ‚Hotel hoří.‘ A pak hned někdo zaklepal na dveře. Za nimi stál hotelový sluha a řekl nám, ať vypadneme,“ dodal interpret hitů Angels či Sin Sin sin, který následně i s chotí musel prchat do bezpečí po požárním schodišti. To dokonce na kameru mobilního telefonu zachytil další z evakuovaných hostů.

„Páni, nemůžu tomu uvěřit. Právě jsme se odtamtud dostali,“ ukazoval muž na 115 let starou budovu o 12 patrech, z níž se valil temný dým. „Jste všichni v pořádku?“ zeptal se zrovna, když kolem něj procházel právě Williams. Ten se zmohl jen na jednoduché gesto – zvednutím palce ukázal, že mu nic není.

Stejné štěstí mělo i dalších 36 hostů a zranění neutrpěl údajně ani nikdo z personálu hotelu, který čítal 250 lidí. Přesto požár všem nahnal strach a hasičům dal pořádně zabrat. Plameny šlehaly zhruba od 4 odpoledne místního času a oheň se podařilo dostat pod kontrolu až kolem desáté večer. Důvod požáru se zatím vyšetřuje.

V hotelu, který byl poměrně nedávno rekonstruován, měla být v pátek večer ubytována také členka královské rodiny, princezna Anna (67). Buckinghamský palác už ale její návštěvu zrušil.

VIDEO: Robbie Williams vystoupil v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Robbie Williams vystoupil v Praze. David Malík

Fotogalerie
45 fotografií