Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

To NEJ z letní párty celebrit: Žhavá Verešová, vnadná Nesvadbová a rudá Buzková

/
  • Sexy krásky na luxusní párty předvedly své vnady a jiné přednosti.
    6. června 2018 ● 11:42

    Stylová restaurace v centru Prahy na břehu řeky Vltavy se na okamžik zahalila do luxusu. Pozvané krásky se předháněly, která má lepší šaty, která větší výstřih, kdo má vyšší rozparek a kdo naopak vynesl nejkratší sukni.

  • 1.

    NEJsvůdnější: Andrea Verešová (37)

    Oblečená neoblečená. Tak na luxusní párty v centru Prahy vypadala modelka Andrea Verešová. Na sobě měla originální šaty okrové barvy, které neměly lemy, a tudíž působily rozervaně. Průhledná látka na dekoltu dala prostor pro fantazii. Modelka v šatech vystavila štíhlé nohy a zvolila zlaté doplňky, včetně lodiček, které byly na rozdíl od šatů účelně nenápadné.

    Andrea Verešová
    Autor: Martin Hykl

  • 2.

    NEJprsatější: Bára Nesvadbová (42)

    Známá feministka Bára Nesvadbová dorazila na odpolední akci s partnerem. Do horkého počasí vynesla šaty korálové barvy ve stylu Marilyn Monroe s vázáním za krkem, které pevně držely její velká ňadra. K nim si spisovatelka vzala černé střevíčky a černou kabelku. Ač se své bujné vnady snažila zahalit, jak jen to šlo, i tak byl její obří dekolt nepřehlédnutelný.

    Bára Nesvadbová s partnerem
    Autor: Martin Hykl

  • 3.

    NEJbohatší: Tamara Kotvalová (54)

    Nejmovitější ženou večera byla mezi všemi kráskami majitelka několika butiků s luxusními hodinkami v Pařížské ulici Tamara Kotvalová. Na sobě měla velmi podobné šaty jako Bára Nesvadbová, jen si vybrala světlejší barvu, tedy velmi světle růžovou. V šatech dlouhých až na zem působila velmi elegantně.

    Bára Nesvadbová s Tamarou Kotvalovou
    Autor: Martin Hykl

  • 4.

    NEJcudnější: Pavlína Němcová (45)

    Ač má modelka Pavlína Němcová postavu jako bohyně, své tělo zahaluje, jak jen může. Ani tentokrát neudělala výjimku a v modrých šatech v etno stylu působila velmi cudně. I tak se ale zařadila mezi nejkrásnější ženy večera.

    Pavlína Němcová
    Autor: Martin Hykl
     

  • 5.

    NEJsportovnější: Monika Bagárová (23)

    Je svůdná, je sexy, a to i v teplákách. Zpěvačka Monika Bagárová si v poslední době oblíbila kombinaci sportovního a elegantního oblečení. A tak nemá problém vyrazit na tak luxusní párty v teplákách s pruhy a cvoky na stranách. K nim si vzala lodičky na vysokém podpatku a topík odhalující kousek plochého bříška. Mladá zpěvačka se pyšní perfektní postavou, a tak se nemusí bát v módě experimentovat.

    Zpěvačka Monika Bagárová
    Autor: Martin Hykl

  • 6.

    NEJrudější: Krézlová (31) s Buzkovou (52)

    Dvě dámy v rudé se sešly na odpolední párty. Zatímco zpěvačka Karolína Krézlová zvolila dlouhé saténové šaty s rafinovanými rukávy, její konkurentka a bývalá politička Petra Buzková vsadila na klasické pouzdrové šaty. K nim si vzala zlaté lodičky a černou kabelu. Peprnější Krézlová tento rudý souboj vyhrála.

    Karolína Krézlová
    Autor: Martin Hykl

    Bývalá politička Petra Buzková
    Autor: Martin Hykl

  • 7.

    NEJkratší sukně Petry Svobody (35)

    S nejkratší sukní večera se pochlubila moderátorka Petra Svoboda. Ta tentokrát vybrala z šatníku zelené šaty s volánky. Ty byly samy o sobě natolik výrazné, že je nebylo třeba doplnit ničím jiným, než béžovými střevíčky a béžovou kabelkou. Petra k nim navíc přidala několik přívěsků na ruku.

    Moderátorka Petra Svoboda
    Autor: Martin Hykl

    Fotogalerie
    23 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

ivoadler: Verešová furt vypadá dobře. Němcová - vyžilá bréca. Nesvadbová - bréca. Buzková vykopávka. Kotvalová vypadá jako moje spolužačka ze studií. Její vzhled je zázrak stylingu. Čížková - děsivé stvoření. Pražská rádobysmetánka.

(06. 06. 2018 13:40)

fotrpjotr: Vereško podívej se do zrcadla jak si stará už je na čase,aby si se fotila pouze do časopisu pro důchodce.

(06. 06. 2018 11:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy