Než se z ní stala vévodkyně ze Sussexu, měla Meghan Markle docela bohatý milostný život a dokonce měla za sebou manželství s filmovým producentem Trevorem Engelsonem (41). Toho si vzala v roce 2011 na Jamajce, ovšem po dvou letech se rozvedli.

Před dvěma dny ovšem Trevor oznámil světu radostnou zprávu. Se svou partnerkou, dietoložkou Tracey Kurland, chystají veselku. „Nejšťastnější chlápek, co znám! Připravte se na mejdan," napsal na svůj soukromý Instagram poté, co blondýnku požádal o ruku. Shodou okolností ani ne měsíc od královské svatby jeho první ženy.

Krátce po rozvodu s Engelsonem herečka začala randit s televizním kuchařem z Kanady jménem Cory Vitiello, s nímž vydržela dva roky. Také Cory se ale nyní asi rozhodl v životě posunout dál. Podle US Weekly totiž s partnerkou, zpěvačkou Martinou Sorbarou (39) čekají prvního potomka.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Vitiello je v Kanadě za hvězdu a dlouho platil za starého mládence, který prožíval románky s velmi známými dámami. Vztah Markle a známého restauratéra ale údajně skončil kvůli tomu, že Meghan díky roli v seriálu Suits (Kravaťáci) začali někteří lidé taky poznávat. Jí pak prý měla sláva stoupnout do hlavy a začala se chovat jako primadona.

Podle zdroje Daily Mailu se Cory na večeřích či cestách začal cítit trapně, když partnerka požadovala nejlepší stoly v restauracích a různé další výhody. Na párty s přáteli si pak měla údajně nezaslouženě připsat zásluhy za jídlo, které uvařil on. To už kuchař údajně nevydržel.

Na jaře 2016 se tak dvojice rozešla a chvíli nato se brunetce podařilo okouzlit prince Harryho a dokonce se za něj provdat. Teď už o žádný speciální přístup žádat nemusí, jelikož se k ní už celý svět chová v podstatě jako ke královně.

VIDEO: Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
96 fotografií