Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní tragédie: Jak to vypadá, když výrobci šlápnou opravdu vedle?

7. června 2020 | 06:00

Někdy se to prostě nepovede, i když úmysly mohly být ty nejlepší, a to platí i v módním průmyslu. Podívejte se na náš výběr těch největších módních katastrof, které jsme objevily na internetu. Zaručujeme vám velkou dávku smíchu!

Když se řekne módní katastrofa, vybaví se nám možná v rozkroku zaříznuté legíny, vykukující spodní prádlo (ať už u mužů, nebo u žen) a nebo už tolik sezon neustále diskutované ponožky v sandálech. Ano, to všechno může být módní trapas, ale my pro vás máme dnes ještě těžší kalibr. Chyby totiž nedělají jen lidé, když oblečení nakupují nebo nosí, ale problém vznikl už daleko dřív – a to u těch, kteří oblečení šijí.

Těžko říct, kdy šlo o záměr a kdy o nešťastnou shodu okolností. Posuďte sama, až se na vybrané modely podíváte. Všechny módní katastrofy najdete v naší fotogalerii.

Za nešťastnou náhodu by se daly považovat třeba tričko s vodoznakem fotobanky nebo kapsy na saku, které vypadají jako ženská ňadra. Ve fotogalerii najdete tento model dokonce dvakrát. Záměrně ale byly určitě vyrobeny džíny roztrhané na cáry nebo tričko se zajímavým nápisem: „Šetřete vodou, pijte kafe.“

Logika tohoto trička? "Šetřete vodou, pijte kafe."
Autor: reddit.com/TTBOficial

Podívejte se na video, kde najdete ty nejhorší plesové šaty všech dob:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/FACT LIST/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová