Již čtvrtý rok po sobě připravila pražská pobočka největšího prodejce ojetých automobilů AAA AUTO pro své zákazníky a jejich ratolesti Dětský den. Tentokrát ve znamení fotbalových a hereckých osobností. Malí návštěvníci si užili odpoledne s populárními hity, naučili se fotbalové triky od nejpovolanějších – prvoligových hráčů, získali autogramy oblíbených českých herců i dakarského závodníka.

V rámci nedělního Dětského dne přijeli AAA AUTO podpořit herečtí kolegové Veronika Žilková a Václav Vydra, kteří se díky prodejci zánovních a ojetých automobilů takto alespoň pravidelně setkávají. „Bereme to už jako tradici. Strávíme příjemné odpoledne mezi dětmi v největším autocentru u nás a ještě máme čas popovídat si, co je u nás nového,“ komentoval Václav, který spolu s Veronikou rozdával úsměvy i autogramy na celé kolo. Moderátorkou dne byla Kateřina Kristelová, která sice nepřišla s dcerou, ale o to více měla času věnovat se známým kolegům.

Ze sportovního světa dorazili fotbaloví obránci Matěj Hanousek z FK Dukla Praha a Ondřej Kudela z SK Slavia Praha či historicky nejlepší střelec klubu FC Slovan Liberec Jan Nezmar. Děti si vyrobily zvířátka z balonků nebo malovaly na sklo, zasoutěžily si, naučily se základy fotbalového umění nebo získaly autogram od svých oblíbenců. Své umění předvedli i malí gymnasté z akademie GYMPRA nebo minikoníci ze stáje Przechwozd.

Velký zájem byl o prohlídku Fordu Ranger ze stáje značky Mototechna, která patří spolu s AAA AUTO do skupiny AURES Holdings. Vůz absolvoval cestu na Dakar Rallye 2018 spolu se závodníkem Lukášem Kvapilem, a to i přesto, že jde o sériově vyrobený vůz, který není vyvíjen pro drsné jihoamerické podmínky. Velký zájem byl i o stánek projektu Nebouram.cz, který vtipnou formou namotivoval návštěvníky k otestování si svých znalostí silničního provozu.

 

Fotogalerie
17 fotografií