Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sbohem, maličké. Otec políbil své třídenní miminko na rozloučenou před tím, než ho opustil u kostela

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
4. června 2018
19:27

Video, které zachytilo vše. Ind Bitto (32) přichází ke kostelu a v náručí drží teprve třídenní miminko. Je to jeho dítě, které si ale s manželkou nechtějí nechat, aby se jim neposmívali, že mají už čtvrtého potomka, což je v zemi velké stigma.

Bitto dítě přinesl před kostel a nejdřív se rozhlížel, jestli ho někdo nesleduje. Poté políbil svého novorozence a položil ho na zem. Když odcházel, ještě se za ním otočil, jako by věděl, že ho už nikdy neuvidí.

Jenže jeho počínání nahrála průmyslová kamera, která ho usvědčila z opuštění vlastního dítěte. Podle záznamu byli Bitto i jeho manželka Prabitha (28) zatčeni a obviněni z opuštění miminka.

Poté, co byli zatčeni, se přiznali, že nechtěli být před veřejností zostuzeni čtvrtým dítětem. Jejich děťátko nyní zůstává v nemocnici a podle všeho se těší dobrému zdraví. Co s ním bude dál, není jasné.

teresa22345775 ( 3. července 2018 21:47 )

 prosim vas nevidite ze to video je normalne v pocitaci? a hybe se mozna ruka cloveku ktery drzi tel a nataci video v pc 🙈🙈boze nejdřív se poradne podivejte nez budete chytra

sakajeva ( 5. června 2018 15:47 )

To není průmyslová kamera, ta se nehýbe. Tu kameru někdo drží a je to natočené záměrně.

sores ( 5. června 2018 10:54 )

Kdyby byl majitel IQ a myslelo mu to, tak by nedělal nechtěné děcka. Je sobec který myslí jen na svůj požitek. V 21 století může mít každý jen plánované děcko a ne nechtěné! Jsou to primitivní lidé a takových je nejvíc což je katastrofa.

offline ( 4. června 2018 23:14 )

To je nesmysl, vždyť mají běžně 6 - 7,8... dětí, asi aby nevymřeli.

agfor ( 4. června 2018 20:39 )

Jo, sbohem maličký a jde dělat další.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání