Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

K létu patří festivaly a dovolená. Jakou kosmetiku si vzít s sebou?

5. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Letošní léto bude akcemi pěkně nadupané. Ať už vyrazíte na festival filmový, hudební nebo na dovolenou k moři či pod stan, vždy řešíte, co si s sebou zabalit a co naopak budete moct pár dní postrádat. Proto  pro vás máme pár kosmetických tipů, se kterými si toto léto v pohodě vystačíte kdekoli.

Bez odličovače ani ránu

Jestli je něco opravdovým zabijákem vaší zářivé pleti, tak jsou to zbytky večírkového make-upu a důkladně neočištěná pokožka. Pleť má poté sklony se ucpávat, vznikají nevzhledné fleky a pupínky, které se zejména v létě jen těžko zamaskují. Nebojte se, nemusíte si na dovolenou brát hned celý kufr odličovacích přípravků. Bohatě vám v tomto případě postačí jeden. Čistící hydratační gel vám snadno pomůže odstranit odumřelé buňky a veškeré nečistoty, které se na pleti za celý den nastřádaly. Ten od Yves Rocher obsahuje navíc buněčnou vodu z kosmatcovníku, která pomáhá pleti zachytit vodu a dopřává ji tak nepřetržitou vláhu.

Ponocujete? Hydratujte!

Večírky, party, vysoké teploty, slunce nebo alkohol. Všichni mají jedno společné. Pro vaši pleť jsou velkým nepřítelem. Ať už máte jakýkoli typ pleti, potřebuje ji ráno i večer, a to 365 dní v roce hydratovat. V případě suché pokožky to bereme tak nějak samozřejmě, ale je na to třeba myslet, i pokud je pleť smíšená či mastná. Dehydratace je totiž přechodný stav, který lze napravit, jinak se na pleti velmi brzy objeví drobné vrásky, pleť bude povadlá a ztratí svou přirozenou barvu. Pro maximální hydrataci můžete vyzkoušet třeba novou intenzivní péči od Yves Rocher, která vaší pleti zajistí  hydrataci až na neuvěřitelných 48 hodin! Pleť je okamžitě zavodněná, vypadá zdravě a svěže. A to i v případě, že máte za sebou celonoční festivalovou jízdu.

Chraňte svou pokožku

Celý den na slunci se na vaší pleti vždy velmi rychle projeví. K létu ale sexy opálená pokožka patří. Takže, co s tím? Vyzkoušejte sprej na opalování, který nezanechá na pleti žádné stopy! Je ideálním společníkem na léto. Rostlinný výtažek z máčky přímořské s 5 účinky chrání pleť a pečuje o ni, navíc stimuluje přirozenou schopnost pleti bránit se před negativními účinky slunečního záření. Okamžitě hydratuje a vaší pokožce dodá sametově hnědý vzhled.

Tip na závěr:

Záleží vám na vašem zdraví i na stavu naší planety? Jestliže ano, pak určitě sáhněte po kosmetice Yves Rocher, která obě podmínky dokonale splňuje. Je ohleduplná nejen k člověku, ale i k přírodě. Nová řada Hydra Végétal obsahuje výtažek kosmatcovníku, který pomáhá pleť průběžně zásobovat vodou. Tato rostlina je pěstována na pozemcích Yves Rocher ve francouzské Bretani v režimu ekologického zemědělství. Tedy tak, aby její pěstování nezatěžovalo životní prostředí.