V nedělním živém přenosu dívky zcela s přehledem rozválcovaly pány. A jak se mnozí shodují, zcela oprávněně. Jejich výkony jsou už teď vyrovnané, přesto je mezi nimi jen jedna, kterou hlava poroty Paľo Habera považuje za geniální zpěvačku.

Pokud to nevyhraješ ty, tak už nevím, kdo jiný by to měl letos vyhrát,“ řekl zpěvák na adresu růžovovlasé Terezy Maškové. Habera je z Terezy natolik nadšený, že kolikrát ani neví, jak ji má hodnotit, protože sám ví, že ani on by to tak, jako ona, nezazpíval.

A stejný názor na neskutečně talentovanou zpěvačku má i jeho kolega Matěj Ruppert. „Můj nejlepší kamarád Roman Holý z Monkey Business řekl, že ty jsi nejlepší zpěvačka, která kdy v Česku nebo na Slovensku soutěžila v SuperStar a já si to myslím taky,“ řekl Tereze Ruppert zcela bez legrace.

Že by právě Tereza Mašková měla být letošní SuperStar, se shodují i televizní diváci. „Jestli je to spravedlivé, MUSÍ vyhrát TEREZA,“ píše divačka Pavlína. „Za mě nejlepší finálová trojka, co mohla být. Výhru nejvíc přeji Terezce, ale pokud vyhraje Karmen nebo Eliška, vůbec se nebudu zlobit,“ tipuje svého vítěze divák Martin. A podobných komentářů jsou v diskuzi na sociálních sítích desítky.

Fakt, že diváci skutečně finalistům drží doma u televizních obrazovek palce, se také ukázalo na sledovanosti. Jen v neděli večer se dívalo 661 tisíc diváků, což je o 160 tisíc diváků víc než předchozí týden. Konkurenční Primu, kde vysílali komedii Líbáš jako Bůh, sledovalo 482 tisíc diváků a 1,127 milionu lidí se koukalo na ČT1 na druhý díl filmu Dukla 61.

VIDEO: SuperStar: Soutěžící se opil do němoty!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Soutěžící se opil do němoty! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií