Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Leová, Bučková, Verešová odhalily nožky. A Marešová? Za jeptišku!

/
  • Modelky odhalily své nožky, jen Marešová byla jako ze starých časů.
    1. června 2018 ● 21:12

    Úmorná vedra zasáhla nejen Česko, ale i české krásky. Na párty v luxusním hotelu proto vyrazily v co nejvzdušnějších modelech. Šaty s nejodvážnějším rozparkem vynesla Monika Leová.

  • 1.

    Nejodvážnější Monika Leová (26)

    „Jsou takové antické, asymetrické a lehce odvážné. Musela jsem se pojistit jinak než spodním prádlem. Kalhotky mám, ale v takovém velmi úsporném režimu,“ svěřila Blesku moderátorka primáckých Odpoledních zpráv. „Tohle by mi v televizi asi neprošlo...“ okomentovala rafinovaný model na jedno rameno, pod který si nemohla vzít ani podprsenku.

    Přítomné pány navíc každou chvilku dráždila pohledem na své pozadí, které se jí dralo ven z vysokého rozparku. Česká Miss Earth 2013 se tím ale nenechala nikterak rozhodit.

    Monika Leová vystrčila nožku z šatů.
    Autor: Marek Pátek

  • 2.

    Nejbarevnější Eliška Bučková (28)

    Přišla v barvách duhy a nenechala se zahanbit ani co do velikosti rozparku. Obdivné pohledy si navíc pojistila i nejhlubším dekoltem večera. „Miluju pohodlí, takže nemusím moc podpatky, neužiju si v nich večer,“ postěžovala si partnerka rybáře Jakuba Vágnera (36). Záhy nato na svých vyšších sandálkách v tichosti zmizela.

    Eliška Bučková
    Autor: Marek Pátek

  • 3.

    Nejoriginálnější Andrea Verešová (37)

    Šaty z pravého hedvábí jí seděly jako druhá kůže. Aby taky ne! Modelka si rafinovanou róbu sama navrhla a rozhodně v ní pamatovala i na své výstavní nožky. „Tenhle vzor jsem si nechala tisknout na míru, nedá se jinde koupit. Jsou velice příjemné a lehké,“ pochvalovala si je.

    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Nejzamilovanější Aneta Vignerová (30)

    Jako jedna z mála vynesla černou róbu. I ona ale pamatovala na své štíhlé nohy, které mohli přítomní muži obdivovat díky hlubokému průstřihu šatů. A naservírovala jim i pohled na odhalená záda a dekolt! Pánové ale mají smůlu, Miss ČR 2009, která v minulosti randila s fotbalisty, je opět zamilovaná. I když se o nové lásce nechce bavit, podle informací Blesku je oním šťastlivcem módní fotograf Petr Jandera.

    Aneta Vignerová
    Autor: Marek Pátek

  • 5.

    Nejrafinovanější Jasmina Alagič (28)

    Oblečená – neoblečená. Tak dorazila na opulentní večírek plný sladkostí moderátorka SuperStar a nová přítelkyně rappera Rytmuse neboli Patrika Vrbovského (41). Šaty jí sice sahaly až ke kotníkům, průhledná krajka ale skýtala velký prostor pro fantazii. Opálené nožky odhalovala kousek po kousku.

    Jasmina Alagič
    Autor: Marek Pátek

  • 6.

    Nejzahalenější Monika Marešová (37)

    Růžová jako cukrová vata posetá se srdíčky. Tak vypadala Monika Marešová, která na párty oblékla šaty Valentino. K tomu zvolila černé psaníčko naopak s růžovým srdíčkem. Jako jediná neodhalila jedinou část svého těla a tak mezi sexy modelky rozhodně nezapadla.

    Monika Marešová
    Autor: Marek Pátek

    Fotogalerie
    19 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

asijo: Jeden horší ksicht,než druhý,navíc Vereška,ta už patří do časopisů pro důchodce.

(02. 06. 2018 13:47)

malavelka: Již po několik rněkteré ukazují jednu nohu, jak to předvedla Angelina Jolie. Nebylo by něco originálnějšího? Ale hold máme všechny jen dvě prsa, dvě nohy a jeden zadek. I na ulici se občas dají vidět odkryté půlky, které vyčuhují zpoza krátkých džín. To je už ale sprosté, nejen nevkusné.Nedostatečné oblečení může vést i k sexuálnímu obtěžování a násilí takže nebyla by hodně na místěnějaká pokuta?

(02. 06. 2018 12:10)

11karel11: Měly by se poctivě živit a stále neukazovat pr.....

(01. 06. 2018 21:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy