Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Krejčíková z Ulice s těhotenským bříškem a romantika pro Kazmu!

2. června 2018 | 06:00

Jakým otcem je partner Diany Kobzanové? Kdo je zase o rok starší a co uvidíte v novém díle 3v1, který natočila známá trojice Štíbrová, Arichteva a Pártlová? To si nesmíte nechat ujít.

To, že má Diana Kobzanová (36) s Michaelem Frolíkem (30) další krásnou dceru, už víme. Jaký je ale Michael pro holky otec? Diana na svém instagramovém profilu sdílela rozkošnou fotografii Michaela s malou Lily, kde vtipně popisuje štiplavé poznámky mužů, které od nich ženy na mateřské dovolené často slýchávají. U Diany doma to ale nejspíš takto neprobíhá. Podotkla, že Michal je bezpochyby super táta a s holkami jí hodně pomáhá!

Hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková (27) to má za pár! V těsných, černých šatech ukázala pořádné bříško. Těhotenství jí moc sluší a v těchto šatech tedy mimořádně! Je to dokonalá sexy maminka, která vypadá, že si svůj požehnaný stav velmi užívá. Další těhotná herečka, která ukázala obří bříško, je Kristýna Leichtová (32). Ta přírůstek do rodiny očekává už za pár týdnů a zatím většinu času tráví lenošením a odpočinkem se svým přítelem. 

Holky z 3v1 zveřejnily po dlouhé době nový díl! Je o tom, jak se dlouhodobé vztahy docela snadno stanou rutinními, a popisují v něm situace, při kterých poznáte, že i ten váš vztah už nejspíš není zdravý! Nikol Štíbrová (31) si při natáčení nového dílu s Veronikou Arichtevou(32) a Martinou Pártlovou (39) užila opět mnoho legrace. 

Narozeniny oslavil i provokatér Kazma. A byly dokonalé, za čímž stála jeho krásná přítelkyně Andrea Kalousová (21), která přípravou strávila dva měsíce! Vylákala ho na romantický výlet do Benátek a všude po pokoji umístila vznášející se balonky s fotkami! Takové romantické gesto muselo známého baviče vážně dostat a snad si své narozeniny díky přítelkyni užil do posledního detailu a byl nadšený. Kazma, ten dobrák od kosti si to zasloužil, co myslíte? 

Autor: Adéla Ondroušková