„Rodinka se rozrůstá," napsala herečka na Instagram a zveřejnila fotku, na níž má už poměrně patrné těhotenské bříško. Vzhledem k tomu, že v červenci oslaví již 55. narozeniny, je docela odvážná. Jiná žena by si v takovém věku už asi na mateřství netroufla.

Nielsen prostě není žádné ořezávátko, vždyť si zahrála akční hrdinku Rudou Sonju a v soukromém životě si vybírala partnery mezi známými filmovými drsňáky. V 80. letech byla totiž manželkou Sylvestera Stallonea (71) a románek si prožila i s Arnoldem  Schwarzeneggerem (70).

Vdaná je ale celkově už popáté a její stávající muž je mladší barman Mattia Dessi (39), kterému řekla »ano« v roce 2006. Pro něj to bude první potomek, zato svalnatá blondýna má s mateřstvím bohaté zkušenosti. Má už totiž dospělé čtyři syny - Juliana (34), Killiana Marcuse (28), Douglase Aarona (25) a Raoula Ayrtona (23). 

Zda se popáté narodí pro změnu holčička, nebo to bude další kluk, zatím není jasné. Známý není ani datum porodu, ovšem soudě podle bříška je herečka již ve třetím trimestru.  

VIDEO: Potomka čeká i naše zpěvačka Monika Absolonová (41). Proč si myslí, že bude strašná matka?

Video
Video se připravuje ...

Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií