Alice Bendová je šťastně zadaná se svým o 12 let mladším přítelem Michalem Topolem (32). Jak vnímá muže? „Tak ve dvaceti jsem docela po hezkých klucích koukala, ale co mám takového jednoho, pěkného doma, koukat jsem přestala. Ale kdybych byla sama, ve fázi hledání, tak bych se po kráse rozhodně neohlížela. Zajímalo by mne, jaký ten člověk je, co má rád, jaké má zvyky, a nevadilo by, jestli by chlapovi bylo 30, 50 nebo 60,“ prozradila oblíbená herečka. 

Jak dostat do kolen pana Božského? Alice prozradila pár tipů. „Musíte si s nimi povídat, zjišťovat a také čichat. Ženy mají dobrý nos. Bohužel mě kdysi přes něj praštilo něco, co bylo úplně šílený a já jsem se prvně zbláznila. Ale to tak prostě je, my ženy občas potkáváme voly a vůl mi voněl. To už je ale dávno,“ rozesmála se Alice. 

A jak se těší na léto? Jak sama prozradila, prázdniny bude trávit s jedenáctiletým synem Vašíkem, osmiletou dcerou Alicí a partnerem. „Jedem na naše oblíbené Kanárské ostrovy, pak máme stanování u rybníka a chytání ryb, potom nás čeká Rakousko a Krušné hory. A také hodně výletujeme po Čechách. Prázdniny nám na to pomalu nestačí,“ plánovala Alice. 

VIDEO: Alice Bendová přiznala, že role vypočítavých mrch má stále dost! 

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Rolí vypočítavých mrch mám stále dost! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
41 fotografií