Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

O Krejčířovu vilu dál není zájem? Do dražby se nikdo nepřihlásil

Autor: ČTK - 
29. května 2018
06:39

V úterý v 11:00 by měla začít dražba větší vily uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře v Černošicích u Prahy. Podle mluvčí Exekutorské komory Martiny Houškové se zatím nepřihlásil žádný zájemce. Je tak pravděpodobné, že pokus o dražbu bude znovu marný.

Zájemci se sice mohou zaregistrovat až na poslední chvíli, musí však také složit dražební jistotu 15 milionů korun. Vyvolávací cena je stanovena na polovině ceny určené znaleckým posudkem, který vilu odhadl na 97,29 milionu korun. V polovině loňského září, při dosud posledním pokusu o vydražení nemovitosti, se mělo začínat na dvou třetinách odhadu. Žádný zájemce se ale nepřihlásil.

V polovině letošního dubna se plánovaná dražba rovněž neuskutečnila. Důvodem bylo odvolání podané právním zastoupením Krejčířovy manželky Kateřiny. Ta dlouhodobě tvrdí, že vila patří jí, zatímco exekuce je vyhlášená na jejího manžela.

Pokud by se dražba v úterý znovu neuskutečnila, další termín by byl podle Houškové zhruba do půl roku. Vyvolávací cena by měla zůstat na 48,6 milionu korun.

Video  Tajné video z vnitřku Krejčířovy vily: Kluci, co ho natočili, skončili v klepetech!  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

salto ( 29. května 2018 07:51 )

Zplanýrovat a nabídnout společnosti AGPI, že si tam můžou postavit prasečák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání