Dopravní nehoda v ulici K letišti zablokovala výjezd na Kladno. „Nehoda se stala na Pražském okruhu u exitu 28. Momentálně je směr na Kladno omezen a uzavřen,“ prozradila Andrea Zoulová, mluvčí policie ČR.

S uzavírkou počítejte na několik hodin. „Jakmile to bude možné, provoz zprovozníme. Nevíme, jak dlouho to potrvá. Počítejte s delší dobou,“ prozradila k nastalé situaci mluvčí policie.

Důvodem je náročné vyprošťování jednoho z řidičů. Na pomoc přijeli tři jednotky hasičů, včetně hasičů z Letiště Václava Havla. Záchranná služba s nimi spolupracuje, aby zaklíněnému muži pomohla. Bližší informace o jeho zdravotním stavu zatím známy nejsou. O vývoji situace vás budeme informovat.

Video
Video se připravuje ...

Nehoda kamionů na Pražském okruhu Aktu.cz

Nehoda za nájezdem z Evropské ulici omezila dopravu, policisté odklánějí auta přes staré ruzyňské letiště. Některé autobusy jezdící na letiště či do Kladna mohou mít zpoždění. „Pravděpodobně bude docházet ke zpožděním na linkách 100 a 119 směr letiště a 300, 322, 323, 324, 330 a 399 směr Kladno," informoval cestující Ropid, organizátor dopravy v hlavním městě a okolí.

Fotogalerie
3 fotografie