Nepříjemný zážitek se Američance stal na konci roku 2011, když si s tehdejším manželem Trevorem Engelsonem (41) vyrazili na dvoutýdenní vánoční dovolenou v karavanu.

Objeli spolu pár míst Nového Zélandu a zastavili se tak samozřejmě i v několika kempech. V jednom z nich se ale Markle málem hanbou propadla. „Myju si zrovna vlasy, když něco zaslechnu. Odhrnu sprchový závěs a tam je takový 13letý kluk, co se proplazil do kabinky a snažil se ukrást moje spodní prádlo,“ vzpomínala před časem v ranní show novozélandského rádia ZM.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Okamžitě obalila nahé tělo do ručníku a kluka si podala. Našla jeho rodiče a práskla jim, co jejich synáček vyváděl. Ti se ale nestačili divit. „Teď už se tomu směju, ale tehdy jsem byla tak otřesená,“ svěřila se Meghan, dnes už vévodkyně ze Sussexu. 

„Byl to ale jen malý vtipálek, ale byl neškodný a pravděpodobně ho jeho rodina nudila k smrti,“ snaží se si z toho nedělat hlavu. Každopádně ať už s princem Harrym vyrazí na líbánky kamkoliv, ničeho takového se jistě bát nemusí. Na členku královské rodiny už by si asi fetišista netroufl a navíc se jí dostane daleko lepšího komfortu, kdy se o koupelnu nebude muset dělit s cizími lidmi. 

Mohlo by vás také zajímat:

DĚTI PRINCE HARRYHO A MEGHAN BUDOU AMERIČANÉ. JAK TO?

VIDEO: Odborník na šlechtu Jindřich Forejt: Harryho svatba je poslední na 20 let!

Video
Video se připravuje ...

Odborník na šlechtu Jindřich Forejt: Harryho svatba je poslední na 20 let! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
87 fotografií