Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pěstouni z pekla: Otec zabil dceru (†12), protože měla sex s bratrem

Autor: jh - 
27. května 2018
18:22

Pěstounskou rodinu z pekla dostala teprve dvanáctiletá Australanka Tiahleigh Palmerová. Její nový otec ji brutálně zavraždil poté, co se dozvěděl, že měla dívka sex s jeho biologickým synem, tedy se svým nevlastním bratrem. Hlava rodiny Rick Thornburn se rozhodl dívku zabít, když vyšlo najevo, že je s bratrem těhotná.

Za otřesný čin, který se odehrál už v roce 2015, dostal Rick doživotí. Spravedlnost ho dostihla poté, co vyšetřovatelé našli zprávu osmnáctiletého syna Trenta své sestřenici. Přes Facebook se jí svěřoval, že s dívkou opakovaně spal a obává se, že s ním čeká dítě. Své obavy sdělil i rodičům.

Problému se zřejmě rychle ujal otec a poté, co s malou Tiahleigh zůstal doma o samotě, ji zabil a tělo odvezl daleko od domova. „Na nic se neptejte. O všechno je postaráno, sdělil později rodině. Ta s ním později při vyšetřování spolupracovala, za což si její členové vysloužili další tresty. Syn Trent například dostal za incest a křivou výpověď čtyři roky. Jeho milostná aféra se sestřičkou trvala sotva pár měsíců.

Celý případ teď řeší australská veřejnost. Pobouření lidé volají pro přísnější kontrolu pěstounských rodin a další změny v systému ochrany dětí.

 

Video: Nečekaný zvrat v případu zavražděné a znásilněné Nikoly (†20): Pustí obviněného na svobodu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání