Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pardubická učitelka, která se chlubila orálem, se brání: Je to »zbytečná aféra«!

Autor: Jitka Pecharová - 
27. května 2018
07:15

Zveřejnění náznaku orálního sexu s manželem může připravit o místo učitelku jazyků základní školy. Prý na Instagram dala snímek s touto pikanterií. Kantorka s dvacetiletou praxí to ale jako morální selhání necítí!

Snímek zachycuje klečícího manžela pedagožky, jak se noří do jejího klína, přičemž ona stojí a fotí odraz této scény v zrcadle. Oba jsou přitom oblečení a intimní místa prakticky nejsou vidět, protože rozkrok ženy zakrývá hlava muže. „Fotografie ani nezachycuje reálný orální sex. Jde více méně o recesistický snímek vytvořený na 1. máje s komentářem manžela učitelky ve smyslu, aby neuschla,“ zastal se kantorky její právník Jan Poláček. Podle něj intimní chvilku navíc nezveřejnila ona, ale její choť na svém Instagramu.

Na snímek údajně upozornilo vedení pardubické základní školy anonymní udání. „Některé dítě asi hledalo na internetu něco zajímavého, narazilo na tohle, rozšířilo to a zjistil to někdo z rodičů a od té doby to žilo vlastním životem,“ usoudil Poláček. O někom, kdo by chtěl zkušenou učitelku zničit, nevěděl.

Učitelka musela jít na kobereček k řediteli školy, který ji zbavil třídnictví a nabídl odchod dohodou. Opustit školu ale odmítla. „Ona ví, že to byla chyba, ale necítí za ni nějak extra velkou zodpovědnost, protože snímek vypustil manžel,“ řekl Poláček. Žena to údajně vnímá jako »zbytečnou aféru«. Pedagožka nyní čerpá řádnou dovolenou a chce se vrátit do práce. Pokud by nakonec zřizovatel školy, kterým je město Pardubice, rozhodl o jejím vyhození, hodlá se proti tomu bránit právními kroky.

flora ( 27. května 2018 15:12 )

Upřímně, neznám rodinu, kde by alespoň jeden z příbuzenstva nebyl komouš. Takže všichi prakticky pocházíme z komunistických rodin . I ty Že ti to doma zapřeli je věc druhá . Navíc je to už omšelý, 1000x omletý, zastaralý útok, vymysli něco nového.

malenabald ( 27. května 2018 12:46 )

Hlupák její manžel.

flora ( 27. května 2018 10:26 )

Je to trapně blbej nápad, navíc nevtipný. Je to koza, ale upalovat ji snad není třeba. Žáčci se moc nebouří, naopak rodiče to ale prožívají až moc. Asi nevědí že jejich děti souloží od 13, posílají si taky pěkně blbé fotky .

Stanley1000 ( 27. května 2018 10:20 )

Kdyby se jednalo o skutečný orální sex a paní učitelka by byla svlečená, no budiž, ale takto nemohu s názorem o zbavení se souhlasit. Pane Europa, jste patrně buďto náboženský fanatik anebo trpíte nějakým komplexem z dětství. Jinak si Váš útočný komentář nedovedu vysvětlit.

Stanley1000 ( 27. května 2018 10:16 )

Na Prvního máje by žena měla být políbená na rty, aby neuschla. Ale nikdo nespecifikoval, na které. Takže zbytečná aféra a přízemní hloupost lidí, kterří nedokáží mít nadhled a dívat se na věc s humorem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání