Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syn splnil své umírající matce poslední přání! Jaké bylo?

Video se připravuje ...
VIDEO: facebook.com
28. května 2018 | 06:00

Život je někdy těžký a nedovoluje nám prožít okamžiky, které jsme si naplánovali. Stephanie Northcott, která trpí zákeřnou rakovinou, měla to štěstí, že pro ni její syn dokázal na poslední chvíli splnit to, co si celý život přála, a udělal ji tak naposledy šťastnou.

Smrtelně nemocná Stephanie Northcott měla vždy jeden obrovský sen, a to vidět svého syna maturovat. Zákeřná rakovina ale tohle přání značně ohrožovala a Stephanie se bála, že synovu maturitu už nestihne. Poslední chvíle života měla totiž strávit na lůžku nemocnice v Memphisu v Tennessee, její stav se rapidně zhoršoval. 

Její syn Dalton Jackson studoval na střední škole v Knoxville a oficiální maturitní ceremoniál měl naplánovaný na 18. květen. Tohoto data se ale nemusela Stephanie dožít, protože jí lékaři dávali maximálně deset měsíců života. Dalton nakonec odmaturoval dříve, než je běžné, a pro svou matku uspořádal zvláštní obřad, se kterým mu pomáhal personál nemocnice Baptist Memorial East.

Jeho nemocná matka tak mohla být u dojemného okamžiku, kdy její syn předčasně složil maturitu. Stephanie byla moc dojatá, celý obřad plakala a byla na svého syna pyšná. Dalton své matce splnil její celoživotní a zároveň poslední přání. Umožnil jí být součástí jednoho z nejdůležitějších okamžiků svého života! 

Potom, co Dalton dostal svůj diplom, vyzval maminku k tanci, při kterém se objímali a společně plakali. Součástí obřadu byla i celá jejich rodina, která je oba podporovala a obrovskému gestu mladého Daltona s láskou přihlížela.

Autor: Adéla Ondroušková