Jakmile se fanoušci dozvěděli, že Rolling Stones dorazí do Londýna, byli štěstím bez sebe. To ale ještě zdaleka netušili, čím si projdou. U vstupu je čekala přísná kontrola, která dovnitř nepustila nikoho, kdo má kabelku, tašku nebo cokoliv jiného většího, než je velikost A5. Následně si ale mohli zaplatit pět liber za to, že si svou tašku odloží do bezpečnostní skleněné schránky.

Ještě předtím, než slavná kapela začala hrát, těšila se na dav fanoušků, kterým zpříjemní večer v Londýně. Když měl koncert odstartovat, s hrůzou zjistili, že je stadion "poloprázdný" a očekávaných 70 000 lidí nikde. 

Své rozhořčení dali najevo také fanoušci. Na sociální síti přidávali příspěvky, ve kterých se naváželi do přísné kontroly.  „Děkujeme, že jste poslali pryč mou 65letou matku, která 35 let čekala na to, aby viděla Rolling Stones, a to jenom proto, že měla tašku o něco větší, než je velikost A5. Jsme si jistí, že skříňka jistě představuje velké bezpečnostní riziko,“ napsala ironicky a znepokojeně jedna z návštěvníků.

Někteří účastníci přitom zaplatili přes jedenáct tisíc korun za lístek, který následně mohli hodit do koše. Ti, co vytrvali, si však show legendárních "Stounů", kteří se už 4. července přivalí také do Prahy, za zvuku nesmrtelných hitů jistě užili. Dle zveřejněného playlistu je zřejmé, že kapela sází na jistotu, takže je na co se těšit.

Fotogalerie
9 fotografií