Dáda podle rodinných příslušníků manželovi koupila houpačku, což je dost příznačný dárek, jelikož i jejich vztah je často jako na houpačce. „Nevím, kdo vám to prozradil, ale když už to víte, tak jsem Felixovi věnovala i jeho oblíbený parfém a ratanový nábytek na zahradu,“ potvrdila pro Aha! samotná Patrasová.

Pro narozeninové překvapení má ostatně i dobrý důvod. A nejen ten, že dříve manželé milovali společné radovánky právě na houpačce. „Vím, že si potřebuje odpočinout, tak ať má na čem,“ vysvětlila s tím, že si o zdraví svého muže dělá už dlouho starosti.

„Hodně pracuje, přepíná se. Doma denně cvičí na nástroje a vidím, jak je vyčerpaný,“ vysvětluje Dáda, která musí přihlížet i tomu, že má Felix poměr s výtvarnicí Lucií Gelemovou (35).

„Nechci mu připomínat věk, ale málo platné, v pětasedmdesáti by se už neměl tolik honit,“ dodala starostlivě herečka, která na dárku pro nevěrníka asi zrovna moc nešetřila.

Kvalitní houpačka stojí kolem 12 až 15 tisíc korun a ratanová souprava podobně. Spolu s parfémem tak mohla utratit zhruba 35 tisíc korun. Zda do Slováčka u příležitosti jeho jubilea podobně investovala také jeho oficiální milenka, není známo. Rodina hudebníka totiž o dárku, který dostal od Gelemové, raději mlčí.

VIDEO: Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
53 fotografií