Někdejší kameraman a osvětlovač už opustil nemocnici a vrátil se domů, kde se bude dál zotavovat z infarktu, který nedávno prodělal. Fotografové ho zastihli během cesty autem. Domů ho vezla kamarádka, svobodná matka Lori Davis (38), s kterou byl již dříve viděn na společné večeři.

Při pohledu na Thomase by ale asi málokdo hádal, že má za sebou vážné zdravotní problémy. Zdál se být v pořádku, a v jedné chvíli dokonce vystoupil z vozu a dopřál si velkou kávu se šlehačkou a čokoládou navrch. Již dříve byl pro změnu nachytán ve fast foodu, a tak se řada lidí ptá, do jaké míry si za infarkt může právě nevhodným stravováním. Dokonce se rojí i spekulace, že jeho stav ve skutečnosti tak vážný nebyl.

Svatbu Meghan a britského prince Harryho (33) by v takovém případě vynechal spíše proto, aby dceři zbytečně nedělal další ostudu. Už tak ho dost mrzelo, že si nechal zaplatit za naaranžované rádoby paparazzi fotky. Nezbylo mu tak nic jiného, než velký den své holčičky sledovat v televizi. „Moje holčička vypadá krásně a velmi šťastně. Přál bych si tam být," vzkázal poté.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Když je teď ale jasné, že už je Markleovi lépe, ozvala se opět jeho další dcera a nevlastní sestra Meghan, Samantha Grant (53). Ta nyní vystupuje pod původním jménem Markle, a dokonce si obarvila vlasy na černo, aby se víc podobala slavné sestře. Dříve Meghan dost kritizovala, teď ji ale žádá, aby udělala správnou věc a otce pozvala do Londýna, aby se mohl sejít s královskou rodinou. Navštívit Buckinghamský palác je prý jeho velkým snem.

Sám Markle už ale asi Samanthiny výroky neřeší, jelikož jí i synovi Thomasovi (51) už doporučil, aby ohledně královské svatby a čerstvé vévodkyně Meghan „už drželi hubu."

VIDEO: Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

 

Fotogalerie
125 fotografií