Jiná žena by byla nadšená, ona byla naopak dost vyděšená. Po zákroku totiž začala neplánovaně a nekontrolovaně hubnout. „Operace proběhla laparoskopicky a druhý den jsem už byla doma. Poté jsem jenom musela měsíc dodržovat žlučníkovou dietu,“ přiznala zpěvačka.

Ta ale kvůli koncertům nemá čas si na každý den vyvařovat dietní pokrmy, a tak se rozhodla pro tzv. krabičkovou dietu. „Sice to něco stojí, ale řekla jsem si, že to budu mít pestrý a nebudu si každý den lámat hlavu, co vařit,“ vysvětlila s tím, že jedla pětkrát denně, necítila hlad a vůbec si nehlídala, kolik váží.

Pak si ale stoupla na váhu a čekal ji šok. „No a po měsíci koukám, že je víc než šest kilo dole. Ale já vůbec nestála o to zhubnout,“ prozradila Janů, která se obávala, aby rychlé hubnutí nebylo důsledkem další nemoci, například rakoviny. Rychle pospíchala na kontrolu k lékaři. „Prohlédl mě a uklidnil s tím, že hubnutí bylo jen jakousi dohrou těžkého období, kterým jsem si před operací prošla,“ oddechla si.

Je tak klidně možné, že jakmile se jí začne dobře dařit, kila půjdou zase nahoru. „Teď mám před sebou jenom příjemné věci. V červnu začínám už pořádně koncertovat a v srpnu mě čeká, jako každý rok, řecká Lefkada. A protože miluju řecké jídlo, docela se těším, že si bez výčitek dám do nosu,“ dodala spokojeně Petra.

VIDEO: Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
34 fotografií