Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Trápí vás celulitida, kilo navíc či povislá prsa? Zde je rychlý návod na přitažlivé tělo do plavek!

Simona Krainová – tvář Kliniky YES VISAGE
21. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto letos dorazilo s velkým předstihem a mnoho žen je zaskočeno. Vždyť je to čas sporého oblečení odhalujícího to, co se dá během zimního období úspěšně zakrýt. A v plavkách se už vůbec nic neutají! Že se nelze stát plážovou kráskou přes noc? Díky moderním metodám se tomu lze určitě přiblížit.

Vyzpovídali jsme odborníky největší estetické kliniky u nás, jak být rychle krásnější do léta, co byste před zahájením plavkové sezóny neměly zanedbat, a co můžete naopak navzdory reklamám z hlavy vypustit.

Odstranění tuku pomocí laseru SlimLipo na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Zbavte se tuků rychle a navždy

Návod na rychlé tělo do plavek zní Laserová liposukce SlimLipo. Že jste o ní už slyšeli? Je to v současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukce estetické medicíny. Odstraní tuk bezbolestně, bez nutnosti celkové anestezie a trvale. Navíc po "vysátí" tuku vypne a přilne kůži zpět. To potvrzuje i specialista na liposukce MUDr. Tomáš Paduch. "Na rozdíl od jiných liposukcí klienti nejvíce oceňují rychlý mini-invazivní ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ doplňuje Paduch, lékař Kliniky Yes Visage, která tuto moderní liposukci v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě provádí. SlimLipo vás navíc nevyřadí z normálního či pracovního života a ušetříte si tak dny dovolené v práci na léto. Více se o SlimLipu dozvíte na webu kliniky.

Paní Emília – Laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Paní Jana – Laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Zcela neinvazivním řešením je pak Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. „Jedná se o zcela bezbolestnou metodu odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoli zásahu do pokožky a bez jakékoliv nutné rekonvalescence. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a slibuje nejlepší úbytek tukové tkáně̌ mezi neinvazivními metodami vůbec. I proto je z těch neinvazivních metod nejoblíbenější,“ vysvětluje MUDr. Pavel Boček.

Kryolipolýza „před a po“ na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Dopřejte si do plavek vysněná prsa

Krásná prsa jsou symbolem ženskosti, a tak není divu, že na faktorech, jako jsou jejich tvar, souměrnost a velikost, do značné míry závisí i to, jak vnímáme samy sebe. Dle statistik jsou se svým vzhledem spokojena jen 2 % žen. Plastickou operaci zvažuje třetina z nás. A právě plastika prsou patří k druhému nejčastěji podstupovanému zákroku. Častější je už jen liposukce. Většina žen si přeje mít vetší, plná a tvarově stejná prsa, ale ne každou takto příroda obdarovala. „Sebevědomí je jeden z hlavních důvodů̊ plastických operací vůbec. Každý zákrok, který je na místě, zvyšuje sebevědomí. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává právě zvětšení prsou,“ potvrzuje specialista na úpravu prsou primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, PhD.

Paní Šárka – Zvětšení prsou pomocí implantátů (Augmentace) na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Paní Tereza – Zvětšení a modelace prsou (Augmentační mammaplastika) na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

„O plastiku prsou, ať už zvětšení, zmenšení nebo jejich modelaci a úpravu tvaru, je na naší klinice velký zájem, neboť využíváme moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné a bezpečné a zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa, pak je potřeba zvolit zkušeného chirurga. Navíc u nás na klinice víme, že nejen prsa, ale všechny změny by měly působit velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoli stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje MUDr. Molitor. Více se o moderní plastice prsou dozvíte na www.yesvisage.cz/prsa

Paní Tereza – Zmenšení prsou (Redukční mammaplastika) na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Na celulitidu s odborníkem!

Proti celulitidě se snažíme bojovat celoročně, v létě ale přichází na „lámání chleba“, a tak zkoušíme všechno možné i nemožné, abychom pomerančovou kůži alespoň trochu vyhladily. Některé ženy se domnívají, že celulitida a tukové usazeniny se staly jejich stálými společníky. Nemusí to tak být. Zapomeňte však na krémy. Na Klinice Yes Visage disponují hned několika procedurami od redukce až po prevenci celulitidy od neinvazivních až po ta rychlejší invazivnější řešení. Pokud se obáváte krátkých sukýnek či plavek, nyní je ten správný čas na konzultaci s odborníkem. Více informací naleznete na webu www.yesvisage.cz

Odstranění celulitidy na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika YES VISAGE

Největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie v ČR

Klinika YES VISAGE je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci s odborníkem a taktéž možnost zákroků na splátky již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Více informací na pobočkách Kliniky YES VISAGE nebo na www.yesvisage.cz