Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V autě Slávky (19) explodovala bomba: Mstil se zhrzený milenec (21)?

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
21. května 2018
10:13

Nechybělo mnoho a mohlo dojít k tragédii. Malou slovenskou obcí Korytárky otřásl v sobotu ráno výbuch. Explodoval nástražný výbušný systém na autě teprve devatenáctileté Slávky. Policie zadržela 21letého Roberta, který měl s dívkou v minulosti milostný vztah.

K explozi došlo kolem čtvrté hodiny ráno a výbuch byl tak silný, že úlomky poškodily fasády dvou rodinných domů a vysklily jedno z oken. Jen zázrakem se nikomu nic nestalo.

Výbušninu někdo nad ránem položil na bílé Audi A3, kterým jezdila teprve devatenáctiletá Slavomíra. Na místě zasahovali pyrotechnici i psovodi, kteří vystopovali, kudy pachatel běžel. Podle policistů si nechal auto zaparkované opodál u autobusové zastávky a na místo činu došel pěšky. Pravděpodobný pachatel byl velmi rychle zadržen.

Podle slovenských médií jde o dívčina bývalého přítele Roberta (21), který měl Slávce podle příbuzných vyhrožovat, že jí auto poškodí. "A tak i udělal. Samozřejmě, že nyní máme obavu, když byl schopen udělat toto. Slávka je vystrašená," řekl Novému Času příbuzný.

Robert byl už v minulosti stíhaný pro násilnou trestnou činnost. "Ano, chodili spolu. Ona ho prý ale pak nechala a našla si jiného. Pomstil se jí, je prchlivý. V minulosti si roky odseděl za únos. V kufru auta, které řídil, našli policisté dívku," potvrdila slovenskému listu známá zadrženého muže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání