Je krásná a úspěšná, ale až nyní je sama se sebou spokojená. Celeste Buckingham přiznává, že její začátky byly dost krušné a rozhodně nebyla tak sevědomá, jako je teď. 

"Ale na rovinu, žádné děvče si v patnácti letech není úplně jisté. Nedostatek sebevědomí se provalil později, když jsem začala profesionálně zpívat. Měla jsem pocit, že si musím úspěch a slávu zasloužit. A všichni slavní lidé jsou přece hezcí a štíhlí. Tehdy jsem hodně zhubla a začala mít problémy s anorexií. Hlavou se mi honily hrozné myšlenky. Trvalo dva tři roky, než jsem se z problémů definitivně dostala," přiznala v rozhovoru pro magazín EXKLUZIV zpěvačka.

Nejhorší období prožívala mezi roky 2012 až 2013. "Když se na ně teď podívám, mám husí kůži z toho, jak jsem byla vyhublá. To nebyla ani 'modelkovská' linie, ani figura na krásnou fotku. Byla tam vidět moje mizérie, moje zoufalství. Stále jsem si říkala: Musíš být dokonalá!, a přitom dokonalost neexistuje. Není žádná jasná definice dokonalosti, a už vůbec ne v ženské podobě," dodává Celeste.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem!

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
14 fotografií