Na drahé konstrukce zapomeňte

Mnozí si při pomyšlení na zastřešení vzpomenou na různé drahé střechy, přístřešky a pergoly. Ano, takovéto řešení je optimální v době, kdy má člověk naspořeno a v podstatě chce dotvořit celý ráz daného objektu. Jestliže ovšem potřebujete stín jen sem tam na nějakou oslavu anebo zastřešit dané místo třeba i na celou sezonu ekonomicky, vsaďte na zahradní párty stan. Právě on nabízí mimo již zmiňované ještě spousty dalších výhod. My se konkrétně zaměříme na certifikované párty stany BRIMO vyznačující se elegantním vzhledem, vysokou kvalitou a jednoduchou konstrukcí.

Autor: Brimo

Bezpečné a elegantní párty stany BRIMO jako sázka na jistotu

Možná si řeknete, že i osvědčené párty stany představují laciné a na první pohled jen přechodné řešení. Není tomu tak, protože zmiňované značkové modely jsou schopny nabídnout mnohem více.

Jaké jsou tedy jejich hlavní přednosti?

Expresní rozložení zajištěno

Tak na to můžete vsadit! Už žádné zdlouhavé hledání potřebných klíčů a spojovacího materiálu. Speciální spínač BRIMO a další důležité součásti stanu zajistí, že postaveno budete mít během několika minut, a to bez jakéhokoli zbytečného namáhání. Vše zvládne bez potíží i jedna jediná osoba! Výborně se tedy tyto jednoduché stany hodí i na různé výstavy, veletrhy a prodejní akce.

Autor: Brimo

Vyberte si rozměr dle vlastních představ

Je jasné, že na výstaviště a třeba do zahrady či sadu budete potřebovat jiný typ stanu. Vše se odvíjí jak od účelu využití, tak i od počtu osob, jež mají být v jeho útrobách. Vybírat lze malá provedení 2×2 m anebo větší 2×3 m či 3×3 m. Výjimkou ale nejsou ani velké modely o rozměrech třeba i 3×6 m. Pro velké zahradní párty není nic lepšího…

Spousta barevných variací

Jste spíše konzervativnější, anebo zvolíte výstřednější provedení stanu? To už záleží pouze na vás. Plachtovina může být v mnoha zajímavých barevných odstínech od nenápadné bílé či hnědé až po modrou či červenou.

Autor: Brimo

Maximální výdrž zajištěna

Jistě jste se už setkali s tím, že ve velkém větru létalo venku všechno. Rychle rozkládací párty stany BRIMO jsou bytelné, lze je ukotvit do podkladu a jejich konstrukce je maximálně zpevněná, protože jsou jejím základem především kovové komponenty. Co se týká samotné plachty, u té je samozřejmostí odolnost vůči UV záření a vodě!