Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Nádherná Solaříková a Maxová na svatbě Harryho a Meghan

19. května 2018 | 06:00

Tento týden vám prozradíme, která česká zpěvačka čeká miminko, kdo si porovnával svá vypracovaná těla  a jaký trapas předvedla americká herečka na filmovém festivalu v Cannes. A v neposlední řadě taky fotky některých svatebčanů ze svatby prince Harryho a Meghan Markle!

Herečka seriálu Ulice Patricie Solaříková (29) si nedá pokoj! Poslední dobou se známá celebrita dostává hodně do popředí a tvrdě na sobě maká. V úplných začátcích při natáčení seriálu Ulice byla Patricie obyčejná a nevýrazná mladá holka, postupně se z ní stává neskutečná kočka. Jeden čas měla i pár kilo navíc, což teď rozhodně nemůžeme říct. Má křivky dokonalé ženy a ostré rysy v obličeji. Na fotografii z nedávného focení je naprosto bez make-upu a je to bomba. Česká herečka snad nebyla nikdy více sexy! Očividně stále roste do krásy, jak to jenom dělá? 

Minulý týden probíhal filmový festival v Cannes, kam dorazilo mnoho slavných celebrity ze všech koutů světa. Americká herečka Kristen Stewart (28), která je známá zejména díky své roli ve filmu Stmívání, se na festival dostavila také a způsobila dočista faux pas! O Kristen víme, že její chování není občas úplně podle představ, ale tohle jsme nečekaly. Přišla ve vysokých lodičkách, které jí rozhodně nebyly ani trochu pohodlné, a bez jakýchkoliv ostychů si je přímo na červeném koberci jednoduše sundala. Se strojeným úsměvem na tváři poté pokračovala bosa!

Muzikálová zpěvačka Markéta Procházková (32) čeká miminko! Hvězda Tváře se o sebe teď musí více starat a dávat na dítě velký pozor, proto oznámila fanouškům, že ji momentálně v divadle nepotkají. Na očekávaný přírůstek, který by se měl narodit na konci srpna, se Markéta těší se svým manželem.

Léto se každým dnem blíží a s ním i touha po krásném těle v plavkách. Na sociálních sítích se rozsypal pytel s fotografiemi vymakaných těl, obřích svalů nebo hvězd v těsných plavečkách. Jednou z hvězd byl i zpěvák Václav Bárta (37). Gigantické bicepsy ukázal v Aquapalace, kde profesionálně zapózoval před objektivem. Na pořízenou fotku, kterou hned sdílel na svém Instagramu, určitě nachytá hodně nových fanynek. Je to vážně podívaná.

Tělo bohyně má rozhodně Dara Rolins (45). O té už všichni víme, že je majitelkou jednoho z nejhezčích těl vůbec. Určitě to ale není jedna z těch, které mají takovou postavu zadarmo. Dara na sobě často a tvrdě dře, proto si může dovolit zveřejnit fotografii v titěrných plavečkách, které jí ohromně sluší. 

Kdo má lepší sixpack, Roman Šebrle (43), nebo mladá maminka Tereza Kadeřábková (27)? To se bude těžko posuzovat. Roman Šebrle má vážně vypracované břišní svalstvo, a to také ukázal na fotografii se synem, na které společně zahájili koupací sezonu. Za své bříško se rozhodně nemusí stydět ani Tereza! Necelé dva roky po porodu má na břiše opravdu luxusní pekáč buchet, za ten by se nestyděl ani pořádný kulturista! Kdo je na tom tedy lépe, si vyberte sami.

Dominika Mesárošová (32) ukázala těhotenské bříško a Serena Williams (36) a Tereza Maxová (46) se pochlubily svými outfity, ve kterých se objevily na královské svatbě! Více ve fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková