Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž se obnažoval před maminkou a jejím synem (8 měs.), když spali. Do domu se vloupal a zase zmizel

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
17. května 2018
21:33

Případ, ze kterého jde strach. V americkém Layton City ve státě Utah se do domu jedné z rodin vloupal vetřelec, který se obnažoval nad matkou a jejím osmiměsíčním synem. Poté zase zmizel. Jeho počínání nahrála kamera v dětské chůvičce.

K vloupání došlo v ranních pondělních hodinách. Matka i s chlapcem spali ve svých postelích, zatímco byl manžel pryč. Do domu se mezitím vloupal úchyl, který se nad ženou i jejím novorozencem odhaloval.

Poté se sebral a beze stopy zase zmizel. Podle rodiny z jejího domu vůbec nic neukradl, takže mu šlo nejspíš jenom o jeho perverzní potěšení. Vetřelec měl v ruce iPhone, kterým si pravděpodobně ženu a dítě fotil.

Děsí mě to, nevím, jak to v hlavě zpracovat. Co když si mě fotil? Cítím se, jako by vzal kus mě. Moje tělo by mělo být mým soukromím,“ prohlásila obyvatelka domu. V obydlí přitom nezůstaly žádné viditelné známky vloupání.

Manželé si proto myslí, že je dotyčný někdo z jejich okolí, kdo je zná. A to je to, co je nejvíc děsí. Do domu se mohl dostat dveřmi v garáži, pokud zná jejich kód. Uvnitř byla v době incidentu ještě dvouletá dcerka, ale spala v jiném pokoji.

europa ( 18. května 2018 06:26 )

Maj tam bordel jak ve skladišti špinavýho prádla. Pěkná rodinka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání